Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

merhaba arkadaşlar bende küçükköy paşaçayırındayım..duygu hastnasenini 1 kaç sokak üstünden:)
selam olsun herkese

Scudo
selam bende gop stadının ordan. arkadasımla birlikte her yeri gezmeye calısıyoruz. haber verirseniz katılmak isteriz.adım oguz.

beyler ben gaziosmanpaşadan enes bmx almayı düşünoyrum hiphop kültürünn bütün dallarına girmek isterdim ama burada çalışabileceğim yer yok görüyorum bazen bmx kullanana aradaşarı bunu banada öğretirseniz veya bi yardım yaparsanız sevinirim... (normalde writer'im)

kwneis@hotmail.com

walla daha almadım yeni başlıyıcam bende amasörl bi tane MTB war onu verip üzerine az miktarda para veip almayı düşünüyodum ama olmıyıcak galiba...

Selam arkadaslar, ben de kucukkoy duygu hastanesinin bir kac sokak altindayim :) bisikletimi de gectigimiz cumartesi aldim. tanismak isterim sizlerle de. ismim ethem.

Herkese merhabalar,
Bir süredir sessiz olarak sadece mesajları okumakla geçiriyorum :)
fırsat bugüneymiş ilk mesaj için. g.o.p ve çevresinde oldukça fazla arkadaş var gördüğüm kadarıyla.Bilmiyorum ama bir grup yok sanırım herkes genellikle benim gibi yalnız sürüyor.Ben bağlarbaşındayım, Adım Volkan, çalıştığım için ancak c.tesi ve pazar günleri vaktim oluyor.Yapmış olduğunuz turlara bende katılmak isterim. Görüşmek üzere...

Karadeniz mah. karadenizde benden başka kimse yok zaten...

@suzunkopru

Bi kaç sabah otobüs beklerken kıyafetli kasklı birisini gördüm.Hürriyet camiisinin oralarda bi süre bekledikten sonra devam ediyordu.

Sİz olma ihtimali :)

Vay, Gaziosmanpasa'dan baya üyemiz varmis. Benim de evim Baglarbasi'nda :). Hos, 4 aydir Türkiye'de degilim ama kisin geldigimde (muhtemelen 15 - 30 gün kadar kalicam) söyle ufak bir tanisma turu düzenleyelim gercekten...

@Snaqe

Eğer bisiklet bu

http://www.resimkalesi.com/./data/media/32/PH_74.jpg

veya bu ise

http://www.resimkalesi.com/./data/media/32/PH_56.jpg

Benimdir. KArdeşimi bekliyorum, beraber gidiyoruz.

@HaliliOzturk

Bisikletiniz 27 vites mi ?

Çünkü 5-6 ay veya daha fazla oluyor, iş dönüşü size çok bezneyen biri ile tanışmıştım. O zaman Salcano Ephessos 27 vites (Deore) vardı. Sohbet ediyorken arkadaş bir anda hızlandı beni ekti. :D

Geri