Scudo Sports

Gaziosmanpaşa - Beşiktaş...

Bu akşam (17.09.2008) yine Beşiktaş turuna çıkıyor olacağım.

Tur Rotası : G.O.P - Beşiktaş
Tur Tarihi : 1709.2008
Hareket Saati : 21:00

G.O.Paşa - Eyüp - Karaköy - Beşiktaş üzerinden giderek, Beşiktaş-Karaköy-Fatih-Edirnekapı-G.O.Paşa şeklinde dönmeyi planlıyorum. Katılmak isteyenler G.O.P Merkez camii önünden 21:00 veya tur güzargahı üzerinden bana katılabilirler.

Katılmak isteyenlerin rahat katılabilmesi için güzargahta değişiklikler yapılabilir.

Scudo
Geç fark ettim organizasyonu. :( keşke en az 2 gün kala yapsaydın duyuruyu. Ama hava bayaa da bozuktu dün akşam.

Dün akşam yağmur yağacağını bile bile çıktım yola.Başta niyetim beşiktaşa kadar gidip geri dönmekti, eyüpten geçerken 2 bisikletli yanımdan geçerek :
- beşiktaş mı ?
- evet
- basman lazım o zaman senin 10 dk. önce gördüm seni eyüpte
- tamam

sonra bu arkadaşlar ile beşiktaşa kadar gittim, onlarda bu forumdanmış, beşiktaşta oldukça fazla kişinin katılımıyla bebeğe kadar gittik. gidişte yağmur ufaktan başladı, dönüşte ise tam anlamıyla yollar göle dönmüştü, ıslanmayan yerim kalmadı :D

enis senin içinde uygunsa cuma yada c.tesi bir beşiktaş yapabiliriz hava yağışlı olmaz ise.

• Beğen
Tepkiler: snoopist
cuma günü edirnede olucam ama cumartesi olur :)
camii önü 21:00

Anlaştıkta yeni katılımcı yok beeee :) Ya gop ta bisikletçi yok yada hiç bu organizasyonlara göz atmıyorlar

bayaa ara verdik bu ara biraz daha uzayacak gibi havalardan dolayı. Yazın devamı gelir turlarımızın :)

Yeniden bisiklet sahibi oldum, Yeşilpınar'da oturuyorum, yarın hava çok yağışlı ve kötü olmazsa Ortaköy'den bisikletimi teslim alıp sahilden eve geleceğim.

Geri