Scudo Sports

Gaziosmanpaşa - Beşiktaş...

Merhaba arkadaşlar...
Benim bisikletin uzayan sorunları yüzünden, turu gerçekleştirememiştik.
Eğer müsait iseniz bu cumartesi yani 13 eylül akşamı saat 21:00 de tura başlıyabiliriz....

Scudo
İsterseniz güzergah yine bu olsun.
Ama şöylede yapabiliriz ; Giderken g.o.p. meydandan eyüp e ineriz oradan sahil yoluyla beşiktaş. 2 gün önce ben böyle yaptım gidiş çok iyi oldu ama geliş işkenceden beter :)) o eyüpten gop meydana çıkmak 100 km yoldan daha zordur :)) gelişi haritadaki gibi fatih - topçular - rami kısmından yapabiliriz....

http://img233.imageshack.us/img233/9919/adszio3vj6.jpg

dönüşte eyüpten gopa çıkan yokuşu o yorgunlukla tırmanmak (tırmanmaya çalışmak) ayrı bir tad veriyor :)

Bizde Gop ta oturan( Gop stadının orda..) haftada en az 2-3 kere Beşiktaş-Ortaköy yapan 2 arkadaşız. Enteresandır sizinle hiç karşılaşmadık. Eğer müsait olursak bu hafta katılabiliriz.. Bu arada alternatif olarak biz çok yorgun olduğumuzda o meşhur Eyüp-Gop yokuşunu tırmanmak yerine Eyüpten Edirnekapıya cıkan 1.3 km lik tatlı yokusu kullanıyoruz:)

Bol pedallı günler..

@cemm

Ben size çok yakınım birlikte pedallamak ümidiyle

• Beğen
Tepkiler: cemm
Ben önceden haftanın 1-2 günü beşiktaş yapıyordum ama şimdi baya alıştım haftanın 3-5 günü giderim beşiktaşa. bu cumartesi tura katılmak isteyen arkadaşlar akşam saat 21:00 de meydandaki camii nin önünde bekleyebilirler 21:00 de orada buluşup tura başlıyabiliriz. :) ben karadeniz mah. den gelicem oraya zaten oraya gelene kadar baya bi ısınıyorum :)))

Evet arkadaşlar tura katılmak isteyenler buraya yazarlarsa kaç kişi olduğumuzu anlayalım diye :)

merhabalar arkadaşlar ilkönce kaza yapan arkadaşımıza geçmiş olsun diliyorum bende gop ta havuz başında çalışlıyorumesenler atışalanında oturuyorumişede bisikletimle gidip geliyorum gop tan eyübe inen yokuşu çok iyi biliyorum. Tehlikelibir yokuş hele otobuslerle aynı anda iniyorsanız dahada tehlikeli ama yinede silere tafsiyemistanbul trafiginde araçların yanından geçerken en güzelçözüm düdüktür şu trafik polislerinin kulandıgı düdük biriple boynunuza astıgınızda size daha yakın oluyor ve istediginiz an düdügüazınıza alıp ötüre biliyorsunuz ve çokta dikkat çekici oluyor araç sürücülerii çin inşallah gopta bir akşam karşılaşırız.

o yokuş her inişimde dolu oluyor çokta dolu değilde tektük araç oluyor bir gün o yokuşun tamamen boş olduğunu yakaladığımda frensiz bırakıcam aşşaaaa.... :)

Evet millet son durumu bir toparlayalım isterseniz :

Tur Rotası : G.O.P - Beşiktaş
Tur Tarihi : 13.09.2008
Tur Saati : Katılacağınız yere göre değişecektir. G.O.P Merkez için 21:00

Katılımcılar :

-Speed Gonzales (Volkan)
-Snoopist (?)

katılmak isteyenler bildirikçe listeyi güncelleyeceğim.

Katılımcıların Kask takması önemle rica olunur.

• Beğen
Tepkiler: snoopist
:) :) :) Enis. konuyu düzeltebiliyorsan snoopist in yanına enis yazabilirsin. :)
Bu arada ben kask kullanmıyorum. bayaa bir rahatsız edici olduğundan. umarım katılımcılar için bir mahsuru yoktur. :)

Evet millet son durumu bir toparlayalım isterseniz :

Tur Rotası : G.O.P - Beşiktaş
Tur Tarihi : 13.09.2008
Tur Saati : Katılacağınız yere göre değişecektir. G.O.P Merkez için 21:00

Katılımcılar :

-Speed Gonzales (Volkan)
-Snoopist (Enis)

katılmak isteyenler bildirdikçe listeyi güncelleyeceğim.

Katılımcıların Kask takması önemle rica olunur.

------------

@Snoopist kask takmak belki rahatsız edici geliyor olabilir ama inan 20 yıl kafanda boşa taşımış ve o rahatsızlığı katlanmış olmak yapacağın bir kazada bir anlık keşke demenden çok daha iyidir. :)

Evet yeni katılımcılar bekliyoruz...

@Speedy Gonzales

Evet çok haklısın. Kullanmalıyım. Ama çok isteksizim yaa kask'a karşı. Ama ayna kolu değiştirip 52-53 diş yaptığımda kesin dahada ciddi düşünücem bu konuyu :)

Evet arkadaşlarr... Son güne girdik artık. Yokmu gop, eyüp üzerinden beşiktaş turuna katılacak :)

buluşma yeri gop meydandaki camiinin önü.
Katılımcılar sadece 2 kişi olacağa benziyor...

Katılımcılar :

-Speed Gonzales (Volkan)
-Snoopist (Enis)

Yeni katılımcılar bekliyoruz millet uyumayın hareket biraz :)
Katılmak isteyenler için g.o.p merkez camii önünden 21:00 hareket saatimiz.
eyüp üzerinden gidiyor olacağız.katılmak isteyenlere duyrulur.

@Speedy Gonzales

Birde eyüp'ün bisikletçisi çok olacak... pehhhh :))
Eyüpten katılımın kesin olması lazımm onların bisikletçi nüfusu bizimkinden daha çokk :)

Ben meydana ulaşmak üzere, 7 km lik yolu pedallamaya başladım. (Isınma turu) :)

Düşmeninde bi şekli, adabı var :)) :) Tek bir çizik yokk :)

@snoopist

uzuz atlatmış olmak var, atlatamamış olmak var. :D

enisin başına gelen ufak kaza dışında gezi çok keyifli ve güzeldi... karaköyde galata köprüsü girişinde 2 bisikletli arkadaş gördük selamlaştık, stop lambam 2 sefer düştü, pek yorulduğumu söyelyemiyecem bu sefer ama feci ter döktüğümü farkettim eve girdiğimde...

ayrıca katılmayanlar bence çok şey kaçırdı :D

Geri