Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gaziantep Tura Çıkacak Arkadas aranıyor

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Gunu birlik olarak önce şuan tek çıkıyorum Kahramanmaraş a falan gittim. Yola çıkacak arkadaş aranıyor...

Kimse yok mu ?

Scudo
Gaziantep büyük yer illaki vardır. Tanışma kısmındaki eski başlıklara bak istersen.:harika:

Kimse yokki dostum... Eski konularada baktım hep çok eski kimse yok.

Facebook da da araştırabilirsin :) sanki geçen forumda birisi de yapmisti yanlış hatirlamiyorasam Gaziantep turu yol bisikleti ile :)

Onlar yol bisikleti ama ben mtb :) arada baya fark var tempolu gidiyolar sürekli mtb ile tempo biraz zor oluyor. Malesef. Kimseyi bulamıyorum. Onlara katılmak içinde yol bisikletin olması lazım. :(

Sergen Merhaba. Sanırım bisiklete yeni başlamışsın. O yüzden haberin olmayabilir. Gaziantep'te Gaziantep Bisikletçileri Derneği olarak yeterince aktif olmaya çalışıyoruz. Her cuma akşamı turlarımız oluyor. Detaylı Bilgi istersen Derneğin facebook ve twitter adreslerini verebilirim.

Yeni degilimde. Tek takılıyorum da hiç kimse yok bekir kalak. Bisiklet dernegine baktım şuan etkşnlikte yok telefon numaranı veririmsin ulasayım sna.

(link)
(link)

Bu adresteki gruplar ile konuşursan MTB ağırlıklı bisikletli arkadaşlar var. Beraber tur planları yapabilirsiniz.

Abi yarın size katılabilir miyim ?

@Nefer Seti
Abi yarın tura cıkacaksanız katılabilirmiym saat kaçta

Sergen sen takipte kal. Şuanda hava şartları nedeniyle kimse binmiyor bisiklete ama yazın hemen hemen her akşam bisiklete binen birçok arkadaş bulabilirsin. Şehir içi ve şehir dışı birçok tur düzenleniyor. Facebook adresi (link)

Geri