Scudo Sports

Gaziantep 'de tamirci usta aranıyor

Tepki
31
Başlangıç
2011—12
Bisiklet
Merida
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba Arkadaşlar,

Kendime geçenlerde bir cyclocross bisiklet aldım ve bir kaç gün içerisinde gelecek.Gaziantep de bildiğiniz işini iyi bilen,güleryüzlü bir usta varmıdır?hem bisikletimin kurulumunu yaptirmak için hemde ilerleyen zamanlar da bakım,vs gibi durumlarda gidebileceğim bir yer olması için öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim

Scudo
Arkadaşlar Gaziantep te yaşayıp bisiklete binen hiç mi kimse yok?Ya da herkes kendi bisikletini tamir etme becerisinemi sahip?

Arkadaşlar Gaziantep te yaşayıp bisiklete binen hiç mi kimse yok?Ya da herkes kendi bisikletini tamir etme becerisinemi sahip?

Merhaba.

Konunun üstünden epey geçmiş. Yıl olmuş 2019 ben de aynı dertten muzdaribim. Antep'e yeni taşındım. İnternetten araştırdığım kadarıyla pek usta yok. Olan da mtb'ci. Yol-yarış bisikletinden iyi anlayan usta arıyorum, antep'te var mıdır? Sana cevap gelmemiş. Belki sen benim soruma cevap verirsin :)

• Beğen
Tepkiler: theflash
merhaba bende cok gec gördüm soruyu yıl olmus 2020 sarıgüllük te eski arabalı parkın karsısında bianchi servisi var orayı deneyebilirsiniz antepte bisiklet kültürü pek olmadıgında adam akıllı usta bulmak biraz sıkıntılı bir iş

• Beğen
Tepkiler: theflash
merhaba bu konu ölü galiba bende benzer şeyler yazabilirim cansunar bisiklet var baya donanımlılar ama nasıl bakım yapıyolar bilmiyorum. detaylı bakım 100 lira paramla rezil olmakda istemiyorum

binevler de sebat bisiklet var işini hakkıyla düzgün, temiz yapan bir abimizdir öneririm.

Geri