Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gaziantep 'de bir tur düzenlense ?

byloft

Aktif Üye
Tepki
98
Gaziantep 'de bir tur düzenleyebilecek arkadaş we gelebilecek arkadaşlar warmı ?

Scudo
@byloft

Bu mesajınızı "gezi ve tur duyuruları" bölümünde dile getirseniz daha etkili olurdu kanaatindeyim.
Saygılar.

Arkadaşım bence sende benim gibi yalnız başına takıl. Yalnızlıktan zevk almaya bak. Başka çaremiz yok..:D:D:D

Sevgiler...

:D hep yanlız takılıom ama gidecek gezecek hiç güzel yerler yok antepde :) yoksa yanlızlığı cok sewerim

@byloft

Yaww etme kardeş. Antep'tede yoksa artık bilmiyorum. Çok güzel yerler oralar. Kilis'e git,Birecik'e git,Nizip'e git. Ne bileyim daha birçok yer var oralarda.

İstersen sana gezilecek yerlerin haritasını bile çıkarırım yeterki sen iste.:D:D:D

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: byloft
:D kardeş sen öle dion ama :D daha yaşım 14 :D ve çok kötü yerler az gitmedim nizipe bireceğe halfetiye ama arabayla :D we yolları bile bilmiyorum :)

kardes antepde gezilecek güzel yerler az olsada hiç yok değil çevrendeki ilçelerden nizip birecik islahiye gibi güzel ve yolu uygun yerler var bir antepli olarak memleketimdeki bisiklet faaliyetlerine gönülden destek veriyorum dülükbaba içinde oksijen depolayabilirsin kilisin orda tahtaköprü ve yesemek açık hava müzesini gezebilirsin vs... yalnız gitmenin ayrı ve çok güçlü bir iç huzurluluğu var bunu yaşamalısın bence .... iyi ve maceralı yolculuklar .. yoruum biz antepliyk bizi hiçbir şey yıldıramaz . sevgiler saygılar kardeşim.......

Geri