Scudo Sports

gazelle öncesi/sonrası

@sonEr´´

Brazing.. Türkçesi "sert lehim", "sarı kaynak" vs vs çeşitli isimlerde geçiyor. Basitçe anlatmak gerekirse lehimin pirinç, bronz, gümüş gibi metal/alaşımlarla yapılan şekli.

• Beğen
Tepkiler: Burak AŞIK
Scudo
zamanımın olmadığından dolayı eskiden yapamadığım kadro işine tekrar başladım kırık çarpık aliminyum ve kromoli kadrolarınız için görüşebiliriz randıman alamadığınız jantlar varsada yardımcı olurum

açıkçası o yükseklikte kadro bir daha bulunur mu bilmiyorum keşke daha çok bulunan bir kadroyla oynasaydınız açıkçası içim gitti eski kadroya :( tabii işciliğe de :D

Elinize sağlık Murat Bey. Türkiye'de de bu işin bir geleneğinin olmasını çok arzu ederdim açıkcası. Bir sorum olucak. Ben de cromoly bir kadro alıp antreman bisikleti yapmak istiyorum. Cromoly kadrolara uygun çapta karbon çatal varmı acaba, monte etmek sorun olurmu? Ve sanırım yeni nesil vites sistemleri, ruble aynakol eski tip kadrolara uymuyor... Almanya'dayım. Burada tonlarca eski cromoly kadro mevcut :).

• Beğen
Tepkiler: murat ağırdilli
@Sdweer

merhaba teşekkür ederim türkiyede eskiden eskişehir ilimizde ismet kesinci abimiz vardı bu işleri en iyi yapan daha sonraları ben yapmaya başladım ama forumda takip ediyorum kendi kendine modifiye işi yapan çok yetenekli kardeşlerimizde var cromoly kadrolara göre 1 inç ölçülerinde karbon maşa çok rahat bulabilirsiniz eski model kadroların arka jantını takmak için arka maşayı 13cm olması için arasını açacaksınız ayna kolun küçük dişliside kadroya deymez çünkü ne kadar eski olursa olsun ikili ayna kol eskiden belli vardı freb bacakları olmuya bilir bağlantılarını ayarlamak lazım

Geri