kadrosu epey yüksek olmasına rağmen xxl (64 cm), borularına tav olduğım gazelleyi "Murat AĞIRDİLLİ" ağabeyim sayesinde restore edebildik,buyrun resimler :
Eyüp Abi! yapma böyle şeyler gaza getiriyorsun bak
şaka bi yana mükemmel olmuş.Benim de aklımda restore işi var yine,güzel bi parça bulursam başlayacağım
Tebrik ediyorum..
Kolay kolay kimsenin kalkışabileceği bir iş değil bu..Hem kadro ölçüsünü küçült hem de güzelce boya..Murat beyi gönülden kutluyorum.Eyüp Beyden aldığım eski kadroyu Ankara'da iki farklı yerde boyattım.İkisi de hüsranla sonuçlandı.Eğer uygun olursa ve kabul ederse ben de Murat Beyden yardım isteyeceğim.
Paylaşım için de Eyüp beye teşekkürler..
valla niye yalan söyleyim baya güzel duruyor ilk yapım aşamasından belli elimde olduğundan fark edememişim forumda resimleri görünce daha hoş olduğunu anladım güle güle binmek nasip etsin ne mutlu bana bisiklet severlere hizmet ediyorum halen
İşçilik çok temiz olmuş:in: Geçenlerde bir amca ile Beşiktaş'ta pedal çevirirken kadrosuna dikkatle baktıgımda bağlantıların bu şekilde oldugunu gordum...Seyir halinde iken alt borunun alın borusundan çıktığı solemıstı ve soke olmustum ... Acaba bu tip kadrolarda bağlantı nasıl sağlanıyor ?? İçerden kaynaklanıp taşlanıyormu ? Yoksa epoksi tarzı bir malzeme ile yapıştırmamıdır ?
bu seneye kadar halen yarışıyordu sporcular artık normal ulaşım aracı olarak kullanıyorlarmış sonuçta imalat 1982 model reynolts borudan yapılmış bir bisiklet bunca yıl ayakta kalması bile mucize tek olay eskiden BİSİKLET FORUM yoktu bizleri kimse bilmezdi
eskiden epoksi yoktu kromoli kadrolarda sadece oksijen kaynağı kullanırsınız işin teknik yanı çok uzun yılların tecrübesine dayanıyor daha çok ayrıntı isterseniz seve seve cezvaplarım