Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Takımı geçen seneki bisikletlerini satıyor

Scudo
54cm Felt F1 SL Di2 D. Martin
tam bana göreymiş ah be para olsada alsak

@RECEP ÇALIŞKAN

Bozyaka'dan Çankaya'ya onla gidersin artık:):) .Saygılar , sevgiler

@Özgün ÇETİN

bu bacaklara hiç bi karbon fiber dayanmaz :D ama yinede alırım ne de olsa ünlü yarışçıların ve teknisyenlerin eli değmiş ve özel dizayn edilmiş düşünsene o gidonu hangi pro yarışçı tutmuş ve sonra sen aynı gidona geçiyosun rüya gibi

@Cem Unden

giderim valla acımam benden değerlimi ben mutlu olayımda gerisi yalan gerçi şu anki bile çok ilgi çekiyor artık o olursa heralde hırsızlar takibe alırlar beni selamlar kardeş...

Bu ürünlerin koleksiyon değeri var bence . O amaçla alınır . Yoksa yıpranmış parçalar olduğu su götürmez bir gerçek !

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
ingilizcem iyi değil ama orada ...5 days race...falan yazıyor acaba ne anlama geliyor yani beş gün yarışmı koşmuş bu bisiklet demek bence çok yıpranış değil hepsi zaten yıpranan parçasını yeniliyorlar sürekli pro takımlarda ne dersin cem kardeşim?

@RECEP ÇALIŞKAN

Bu da 10-15 yarış koşmuş. Ortalama 200 km olsa en fazla 3000, hadi 4000km yapmış olsun.
(link)

(link)
Frame: 2010 F1 SL frame + fork, excellent condition. (Harika durumda )
Wheels: Mavic Kysrium K10's
Tires: Mavic K10.
Group: Shimano Dura-ace 7900, like new.(Yeni gibi)
Shifters: Shimano Dura-ace 7900, in excellent condition (harika durumda )
Crank: Dura-ace 7900, 175mm.
Brakes: Dura-ace 7900, like new condition. (yeni gibi)
Chain: Dura-ace 7900.
Cassette: 11-23 Dura-ace 7900, like new condition.(yeni gibi)
Bars: 3T Ergonova Pro bars, 42 width.
Bar tape: Fizik
Stem: 3T ARX Team, 100mm.
Seatpost: 3T Dorico Team with set back.
Saddle: Fizik Aliane.
Bottle cages: Arundel cages.

Our bikes are sold as is, just like they were raced"Bisikletler ,yarışlarda koşulduğu durumda satılıyorlar " ibaresi var. Fiyatlar uygun bence, kalitesine göre

Bu kadrolar guclendirilmis kadrolar yani piyasada satilanlarla ayni degiller. 10 15 yarisla bisey olmaz bunlara, hem acilmistir bunlar daha iyi gider :D

@mcanb

ilahi demek açılmıştır he :):):)ama iyi açılmıştır işin ehli çünkü kullananlar

çok harika bisikletler gerçekten ama bir öğrenci için biraz büyük hayaller... :D :S

gümrükte problem yaşamıyacagımı bilsem 1 saniye dusunmezdim bu fiyata o bisikletler mukemmel

Mail yazdım adamlara, bisikletforum üyelerine % 10 indirim yapacaklar.
Yılbaşı içinde çekiliş düzenleyelim, bir taneisni bir üyeye verelim dediler.

Sonra saat çaldı kalktım araba ile okula gittim. :):) :)

Geri