Scudo Sports

Garmin Forerunner f110 GPS Saat

Yücel Demirkılıç

Forum Bağımlısı
Tepki
263
İsim
Yücel Demirkılıç
Bisiklet
Specialized
Merhaba arkadaşlar ,
Garmin Forerunner f110 GPS saati almayı düşünüyorum. Decathlon'da mevcut fakat hem telefon ile aramama rağmen hem de gidip sormama rağmen yeterli bilgileri yok. Bu saat anlık hız ve anlık nabız verilerini gösteriyor mu? Bisiklet ve Koşu antrenmanlarında kullanabilir miyim? Kullanan varsa görüşlerini belirtirse sevinirim.
Saat bu arkadaşlar;
(link)

Scudo
Ürün GSC10 (veya herhangi bir ANT+ hız/kadans vericisini) desteklemiyor.
GPS'i kullanarak hız verisi alabilirsiniz ama kadans verisi alamazsınız.
Ayrıca SDM4'ü de desteklemiyor. Koşuda yine GPS'e bağımlısınız, koşu kadansınızı alamıyorsunuz (veya koşu bandında kullanamıyorsunuz, sadece kalp ritmini veriyor).

Ray Maker tabi ki incelemiş yine ürünü :)
(link)

@Edip Dinçer Bilgiler için teşekkür ederim , Kadans özelliği yok biliyorum linki inceledim anlık nabızı gösteriyor sanırım . Benim için Kadans ihtiyacım yok şimdilik yani bisiklet sürerken ya da Koşu yaparken hızımı ve nabzımı o an görebilir miyim ?

GPS üzerinden hızınızı, göğüs bandı üzerinden de kalp ritminizi görebilirsiniz ;).

@Edip Dinçer Çok teşekkür ederim :) Bisiklet üzerinde km saati olarak Koşu da ise nabız saati olarak kullanmak için duatlon ve Triatlon için ideal bir saat

Açıkçası sadece GPS'e bağımlı kalmak beni çok rahatlatmıyor :).
Ek olarak fiziksel bir verici olması her zaman daha başarılı sonuçlar veriyor. Triatlon saati isteniyorsa (ve kesin sonuçlar almak isteniyorsa) Forerunner 910, 310, 305 daha doğru seçenekler olacaktır.

Bence almamalisin bu ürünü garmin yerine sigma RC 14.11 anlık ortalama maximum nabız yok yok saatte ayrıca kullanım ergonomik bir kayış kullanım deneyimi sunuyor efor EKG testi gideceğim bakalım veri tutarlılığını saatimlede karsikastiracagim ama saati çok basarili bulduğunu söyleyebilirim

Gps sıkıntılarından biri roller ya da Trainer antrenmanlarında işe yaramıyor. Şuan ki km saatim Garmin edge 200 ona ek olarak almayı düşünüyorum. Sigma daha mantıklı fakat daha önce kullandığım hiçbir Sigma dan memnun kalmadım bende Sigma ya karşı bir önyargı oluştu .

Geri