Scudo Sports

Garipçe köyü turu gezim

Eyüp zor

Üye
Tepki
21
İsim
Eyüp
Bisiklet
Carraro
Yenikapıdan başlayıp Beşiktaş sarıyer garipçe köyü Rumeli kavağı, Anadolu kavağı, Beykoz ve üsküdar finish turum vede üsküdar'dan Eyüp'e vapur ile geçtim vede eyüpten eve harika bir turdu :)

Dosyalar

• DSC_0075.JPG
    DSC_0075.JPG
    95,7 KB · Okunma: 151
  • DSC_0078.JPG
    DSC_0078.JPG
    67,9 KB · Okunma: 137
  • DSC_0084.JPG
    DSC_0084.JPG
    166,2 KB · Okunma: 142
Scudo
Güzel bir tur.. Topluca da yapılabilir.. Ne kadar zaman sürdü acaba?

• Beğen
Tepkiler: Eyüp zor
Resimler bu kadarcık mı :)

Toplam kaç km yaptınız.

En güzelleri bunlardı bunları paylaştım çoğu hep aynı :) @Yasar38 100 km kadar beykoza askeriyenin ordaki bayırda çıktık yaşa tepesine kadar ordan Beykoz aşağı ordan üsküdar toplu olur da çok yorucu garipçe köyüne gidilir ama :) çok güzel garipçe :)

Daha önce birkaç sefer arabayla gitme imkanım oldu bir grupça gidilesi bir yer bisikletle yorucu mudur? Kaç km kaç saat sürüyor Beşiktaş ile arası?

Rumeli kavağı-Anadolu kavağı motor saatlerini öğrenebildin mi ( her saat var mı? )

@Asusmune her saat yok garipçeden Anadolu kavağına saat 3 buçukta geçtik bir daha ki sefer saat 5 buçuktaydı

@utku demiroluk baya yorucu ben iki aydır bisiklet binmeden çıktım çok yoruldum ben silahtar/Alibeyköy'den çıktım Yenikapı, ordan eminönü, Kabataş, Beşiktaş, Sarıyer ve sarıyer garipçe köyü toplam 40 km eğer beykoza geçmezseniz kısa sabah 11 öğlen 3 de garipçe köyünde idik vede yola çıkarken mutlaka birşey yiyip çıkın :) çok kesildim kahvaltı yapmamıştım

@hasanalparslang evet garipçe köyü harika gidişte taze balık yemeden gelmeyin harika yaa :)

Geri