Scudo Sports

Full Set XT Donanımlı mtb Öneriniz

Tepki
7
Arkadaşlar peşin alımda 3000 tl yi geçmeyecek. Full set xt'li ayrıca kadrosu da beni üzmeyecek bisiklet önerilerinizi veya farklı yorumlarınızı paylaşır mısınız?

Scudo
türkiye de bulabilir misin bilmiyorum ama yurtdışından alacaksan seçenek çok

3000 liraya kadar Türkiye'de XT setli bulabileceğiniz tek bisiklet bu: (link)
Diğer yabancı markalarda mağazadan 5000 liradan aşağı çıkamazsınız XT setli bir bisikletle.

@Berke Kazankaya

bisiklet muhteşem gözüküyor. neden mosso lar tercih edilmiyor. salcano yla arasında kalite farkı var mıdır?

@tuna k

Her iki markayı da kullanmadığım için bilmiyorum yardımcı olamam maalesef.

@Berke Kazankaya Peki sizin, bisiklete ayırdığınız bu kadar bir bütçeniz olsa sırf donanımı için bu markayı tercih edermiydiniz? Bütçeye biraz daha katkı yapıp xt li bir bisiklet toplama yoluna mı giderdiniz? (parçaları gümrüğe takılmadan yurtdışından getirtmek) veya alternatif bi seçeneğiniz olur muydu? (not: 4 senedir acera kullanıyorum. Terfi etmişken deore değil de xt ye geçeyim istiyorum. o yüzden aklımda hep xt var)

@Mehmet AKIN

3000 liraya kadar MTB alacak olsam sırf donanım için bu bisikleti tercih etmezdim. Aslında kendi ağzınızla söylüyorsunuz "sırf donanım için" bisikletin üzerine XT set koymakla iş bitmiyor ki mesela o bisikletin jantlarından hayır gelmez bence. Ne marka olduğu belli değil.
Eğer çok zor şartlara girmeyecekseniz XT ve XTR parçaların pahalı ve çok üst olduğunu düşünüyorum. Parçaları toplamakla uğraşmazdım zaman kaybı bence.
Ben sizin yerinizde olsam direkt 3000 liraya komple SLX setli, Shimano jant setli ve daha iyi bir süspansiyonlu MTB alırdım. Jant ve süspansiyon en önemli faktörlerden bence dağ bisikletinde.
Size 2 tane alternatif sunabilirim.
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@Ergin Yurttaş

XT = Extreme Terrain

XTR = Extreme Terrain Racing

Bu anlamlar sadece düyaca arastirmalardan dolayi birer tahmindir, simdiye kadar hicbiryerde ispatli olarak bir bilgi yoktur ve bulunamiyor.

• Beğen
Tepkiler: Osman D.
Her türlü Mosso'yu alırdım.

Salcano alan arkadaşların dediğine göre maşa havalı değil, Carraro pahalı. Mosso size 2850 TL'ye XT full set sunuyor ve Mosso kadroları kalite konusunda orta seviyededir..

3000 tl ye full xt alıp diğer donanımlar jant gibi daha düşük olacağına slx set al diğerleride orta seviye olsun daha iyi olur bence

Acera'dan sonra SLX'in üstünü düşünmeyin. Paranızı kadroya yatırın. Diğer donanımı sonra da değiştirirsiniz...

Jantlar kötü degiller ayrıca akıcılık saglayan göbeklerdir ve göbeklerde xt epicon masada havalı masalar arasında tercih edilen bir modeldir. Kadro hakkında bişe söyleyemem fakat mosso kötü marka degildir . Ayrıca 2850 tl yazan fiyatı bir bayiden nakit alırsan 150-300 tl arası indirim saglar sana . Sitedeki fiyatlar vadeli fiyatlarıdır. Yani tercih edilebilicek bir bisiklet diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
@Berke Kazankaya

tartışmasız bunu tercih ederdim ki ettim. hatta siparişi bekliyorum :) kullanan birkaç kişiyle de konuştum, gayet memnunlar. donanımlar hep iyi, ayrıca ritchey set var üstünde ;)

Mosso 2500 nakite alınır, kalan paraya da bi mt55 jant seti alınır. Xt gobekli jant seti de elini opene satilir. Liste fiyati 1150 lira olan Mosso 771 SMV model bisikleti 850 nakite almıştım. Varın ordan hesaplayin :)

mosso elite xt modeli kredi kartına taksit imkanı ile sıfır adınıza faturalı 2400 TL arkadaşım...salcanoda 2350 TL seç birini bul beni :))

Turker bey bu ıkısınden birini almak istiyorum
facede beni eklermisiniz üzerine konuşmak isterim
(link)

Mosso Elite XT modelini alıp kalan paraya güzel bir jant seti alabilirsiniz,aynı kombineyi ben de düşünmekteyim.

Geri