Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Full deore whistle

Fatih_Bike

Üye
Tepki
2
Fiyat: 750 ytl Full Deore Whistle
Fiyat: 400 Ytl (Sıfır Fiyatı 650 Ytl Dir.. KRON

Bisikletler Cok Az Kullanılmıstır İkiside 200 km Yol Yapmamıstır Cok Temiz

Scudo
neden sattığınızı sorabilirmiyim herhangi bir problemleri varmı
ve nasıl görebiliriz.

Askere Gidiyorum 15 Gün sonra Oyuzden satıyorum Ben Metin Bisiklette takılıyorum devamlı buraya gelirseniz bisikletleri gore bilirsiniz buraya getirdim bisikletleri isterseniz cebimide verim goruselim 0536 735 21 66

size maalesef cevap veremeyecek, arkadaşımız bir süreliğine aramızdan ayrıldı...

city bike ın kadro yüksekliği ve üst boru uzunluğu kaç acaba...Bide maşasında disk adaptörü var mı tabi kadro içinde geçerli bu disk uyum sorunu...

Önümüzdeki zamanlardan birinde bir uzun yol bisikleti toparlayıp tur yapmak istiytorum ama diskli felan uzun yola gelebilecek bişey olacak tabiki...

evet kadroda ve maşada disc uyumludur. kadro Ölcüsü 19 incdir. ust boru uzunlugu 53 santimdir gidon bogazı 10 santimlik acısı ayarlana bilir city bike gidon bogazıdır Ölcülerde bir sorun yasıyıcanı sanmıyorum KRONların bu seneki kadrolarında önemverilmis ve kullanıcıya gore tasarlanmıstır. Dünya standartlarında güzel bir kadro

yok benim boyum kısa olduğu için açılardan değil ama sele borusu yüksekliğinden sorun olabilir o modelin s boyu bana tam olmuştu...o yüzden sordum...

Full Deore Whistle ın elçiklerini ters takmıssınız :D reflektörlerin one bakması lazm

cidden 2 bisiklette cok guzel,alan kısı güle güle kullansın

Geri