Scudo Sports

Fuji Absolute 1.3 marka bisikletim çalındı! (İzmir - Karşıyaka)

Pazar günü bir tane oluyor bildiğim. halkapınar metronun yanındaki büyük alana yayılıyorlar orayı demiştim.

Scudo
Öncelikle çok geçmiş olsun .....benim anlamadığım bu bisiklet izmirde veya Denizli'de tek mi şimdi yolda giden adamı durdurup nereden aldın mı diyeceksiniz....yoldan geçerken görüyorum...izmirde kücukyalı tarafında adam dükkan acmış yeni fuji bisikletler diye reklam bayrakları var.....bence parasıyla almış gezen adama hırsız muhabelesi yapmak ayıp olmaz mı....doruk bisikletten aldığınızı yazmışsınız ..ben cocuğa gecen bısıklet aldım oradan her marka vardı.....size özel mi getirdiği bu modeli .......sağlam kilit bu işi halleder diye düşünüyorum...birde seleyi yanıma alırım her zaman yolda biri görür durdursun diye ....

@kurşat topçu

Biskletin üzerindeki farlar, ayaklık, üzerindeki çizikler belli. Doruk bisiklet artık Fuji satmıyor ayrıca. Tek değil; fakat Fuji Türkiye'de çok satılan bir model değil, üstelik Fuji içerisinde 1.3 olacak ve benim bisikletime benzeyecek bu çok çok çok az bir ihtimal. O çok çok az bir ihtimal için evet durdurulur. Yoksa nasıl bulunacak bisiklet? Plaka yok, şase yok.

Ben denizlide oturuyorum, denizlideki bütün bisikletcileri çok yakından olmasa bile az çok tanıyorum. Fuji bisiklet kullanan görmedim denizlide daha şuana kadar, eğer görürsem seninle irtibata geçerim Süha dostum.

(link). Izmirde bu bısıketçı Karşıyaka'da.
(link). Buda Göztepe'de satış yeri yani izmirde veya Denizli'de mutlaka buralardan alan vardır dıye dusunuyorum............ama en kısa zamandada bulmanızı temelli ederim.....( dayak yemeden ters bırıne denk gelmesinde :))

@kurşat topçu

Teşekkür ederim :) Bana denk gelsin, özellikle alan; çalan değil. EVet o ihtimal var ama düşük, dediğim gibi önde yassı far, arkada nokta far var, kadronun üstünde 3 tane çizik var net bir şekilde belli oluyor zaten, Fuji Absolute 1.3 yazan bölgede tam olarak. Artık bulunması için dua edeceğiz, bulunmazsa para biriktirmeye başlayacağız öğrenci olarak napalım.

@kurşat topçu

Teşekkür ederim :) Bana denk gelsin, özellikle alan; çalan değil. EVet o ihtimal var ama düşük, dediğim gibi önde yassı far, arkada nokta far var, kadronun üstünde 3 tane çizik var net bir şekilde belli oluyor zaten, Fuji Absolute 1.3 yazan bölgede tam olarak. Artık bulunması için dua edeceğiz, bulunmazsa para biriktirmeye başlayacağız öğrenci olarak napalım.

Geçenlerde benım bisikletimi de kurcalamışlar... Allahtan siteden birileri gelmiş o ara kilidi açamadan uzaklaşmışlar . olayı duyar duymaz zincir ve asma kilit aldım. Bu sabah indiğimde bisiklet kilidim açılmış ama zincir sapa sağlam duruyordu üzerinde . Tavsiyem herkese düzüenli bağladığınız yerde mutlaka zincirleyin. Onun dışında kısa süreli duruşlarınız için kaliteli bir bisiklet kilidi şart.

Süha kardeş sana geçmişler olsun. umarım bulabilirsin Ama İzmir gibi hem büyük hemde bisiklete binenin görece çok olduğu bir şehirde çok zor.

Geçmiş olsun!!!

Izmirde mi yasıyorsunuz yoksa sadece okuyormusunuz izmirde(ailenle oturuyorsanız para birikirde yeni bisiklette alınır)yoksa bol harçlıklara ancak birikir düzgün bir şey almak için ( bu saatten sonradan bianchi de kullanılmaz)

Çok geçmiş olsun.

Bu hırsızlardan bir tanesi elime geçse...

@kurşat topçu

Hayır benle dalga mı geçiyorsun anlamıyorum? Ailenin yanında yaşasan ne olacak ayda 200 TL biriktirsen böyle bir bisikleti 1 yılda anca alıyorsun. Onun içinde 0 sosyallik ve cimrilik gerekli. Kolaymış gibi alınır diyorsunuz. Benim sinirim artık ne çalana ne de alana. Benim sinirim polise. Polis ifademde söylemediğim şeyleri yazmış ve çıktıyı bana 1 hafta sonra lutfedip verdi. Yapması gereken sokak giriş çıkış kameralarına belli saatlerde bakmak onu yapmadığı gibi alınan yerdeki kameralara bakıp plaka tespiti de yapmıyor. Bunu yapsa bulmak o kadar kolay ki ama yapmıyor. İfademde güya demişim ki kamera kayıtlarına baktım bisikletime kayıt bulamadım. Halbuki dedim ki bisikleti gören kamera yok mekan sahiplerine sordum ve kamera kayıtlarına polis olmadığımdan bakamadım. Ama siz söylediğim saatlerdeki sokak giriş çıkış kameralarına bakarsanız sonuca ulaşacağız dedim. Resmen baştan savmak için iş yapıyorlar. Giden gitti artık bisiklet macerası yok kendimize başka hobiler bulacağız.

Çok geçmiş olsun,umarım bulunur bisikletiniz,

Maalesef ülkemizde kanunlar caydırıcı değil,çalanın yanına kar kalmaz umarım.

@Süha

Ben mavisehirde oturuyorsunuz gıbı geldıde durum ıyı diye düsünmüştümde ondan dedim ailende mi oturuyorsunuz .....bu arada hangi bölümdesiniz onuda sorayım (öğrencilik muhabbeti açıldı diye) :))

Süha kardeş ben bugün forum çamlık avm den yeni çıkmıştım. Fuji bisiklet gördüm senin bisikletine benziyordu ..kadrosu rengi aslında pek dikkat etmemde bu dikkat edilmeyecek gibi değildi.sebebimde binen cocuk18-20 yaslarında biri idi dikkatimi çeken şey ise kapıcı bisikletlerinin arkasına ekmek vs koymak için sepet koyarlarya bisiklet sıfır gibi arka sepeti koyacak seyde temizdide sepet eski püskü bir şeydi ..(kablo ile bağlarlar ya onun gibi tutturulmuştu).içindede eski uydu DVD gibi cihazlar vardı ( içi açılmış yedek parça niyetine kullanılıyor gibi cihazlar taşıyordu)sanki bu cocuk dükkanda çalışkan birinin çırağı gibi duruyordu..ben 50 metre kadar uzaktan geçerken gördüm sonrada adam çekti gitti...tabii kimsenin günahını almak istememde durum bıraz tuhafıma gittiide paylaşayım dedim....haftada bir otarafa avm ye gidiyorumda bana bir daha denk gelır mi bilmem....o taraflarda oturan birileri varsa tekrar görme durumu olabilir( tamirci uyducu vs varsa dükkan vs yakınlarda varsa o civarlarda duruyordur.. Zaten bu anlattıklarım 7-8 sn ilk bir olay burdan paylaşayım dedimde........gecmiş olsun dileklerimle

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
Arkadaşlar sanırım bisikletime kavuşacağım elime geçince sizinle de paylaşacağım durumun detaylarını...

Geri