Scudo Sports

Frenlerimden ses geliyor

@Ulaş Çavuşoğlu decathlon dan ne ayıplı malı aldın da iade yada değişim yapmadılar? decathlon müşteri memnuniyetine önem veriyor ayıplı çıkarsa götürüp iade edebilirsin ben şuana kadar aldıklarımda ayıplı mal çıkmadı alırken de arkalardan almaya özen göster anlamadığı halde kurcalayanlar çok oluyor

Scudo
decathlon 15 gün içinde iade 30 gün içinde deişim kabul ediyor başka bişey yok bu sürelerin dışında sadece garantiye gönderirler en fazla dediğin gibi kurcalayan çok oluyor

Önce zımparalıyım sonra zaten decathlona gidicektim şu vites ayarından geçmezse onuda söylerim :)

@m.klcts triban 500 fb almıştım orta göbeği açtırdım tanıdıkbisikletçide dağılmış komple aynakol gevşek gidon ayarsız gittim dekatlona toto zoruyla aldılar.. Bisiklet konusunda hiç güvenmiyorum onlara..

@Ulaş Çavuşoğlu tanıdık bisikletçi felan uğraşmıcaksın direk decathlon un yolunu tutucaksın onlar açarsa değiştirmek zorunda kalırlar

V-Frenleriniz ötüyorsa bunun birkaç sebebi olabilir.

1- Pabuçlarınız eskimiştir; yenisi ile değiştirebilirsiniz.
2- Jant yanağına yabancı bir madde bulaşmıştır, alkollü (veya sadece nemli) bir bez ile yüzeyi temizleyip sonra da kuru bir bez ile silebilirsiniz.
3- 2. madde olmazsa bu sefer pabuçlarınızı "hafif hafif" zımparalayabilirsiniz.
4- Fren pabuçları düzgün ayarlanmamıştır. Frenlerinizi (link) ayarlayabilirsiniz.
5- Fren ayarınız komple kaçmıştır. Yine yukarıdaki videoyu takip ederek sağ sol ayarını yapabilirsiniz.

@Ulaş Çavuşoğlu

En büyük hatanız burada ilk olarak ürünü kimden aldıysanız ona götürmeniz gerekli siz başkasına götürmüşsünüz bisiklete müdahale ettirmişsiniz bu durumda decathlon a mazeret vermiş oluyorsunuz adamlar deseki buna başkası müdahale etmiş garantiden çıktı hiçbir şey diyemezsiniz haklıyken haksız konuma düşersiniz böyle durumlarda direk ürünü aldığınız yere götürmek gerekli ki haklılığınızı koruyabilin

@hidromek zaten dokunmadı bisikletçi göbeğe baktı dağılmış dedi tamir etmeden falan direk götürdüm dekatlona

@Ulaş Çavuşoğlu O zaman sorun yok ama decathlon gördüğüm kadarıyla sattığı ürünün arkasında duruyor yoksa bizim esnafın %80 i müşteri memnuniyeti denen kavramdan haberi yok onun için müşteri malını satana kadar müşteri sonrasında yoldan geçen yabancı oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Geri