Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fren Balatası Seçimi için Yardım

A

Anonim

Silinmiş hesap
Arkadaşlar Magura Julie Hidrolik Disk Fren kullanıyorum balatalarını değiştirmek istiyorum benim anlamadığım balata bileşikleri ne işe yarıyor hangi bileşikli daha iyidir? Fiyat olarak nasıl ?

Yarı-Metalik 7,99 $ çift olarak ,Seramik Pro15,49 $ ,Seramik Hard 18,99 $,Sintered 14,49 $

Scudo
Seramik balata tahminim ısınmayı minimuma indirerek fren performansının devamlılığını sağlayacaktır ancak fren performansı konusunda bir şey diyemem :) Ama seramikler tercihiniz olsun :)

• Beğen
Tepkiler: BORA AÇAR
şu an organik kullanıyorum isteğim performansı alamadım bana anlık ileti yapan bir balata lazım ses çıkarması önemli değil uzun ömürlü olması ve anlık tutuş performansı önemli fazla fren kullanmıyorum zaten organik balata bile sürekli her gün bisiklet sürmeme karşın 1 sene gidiyor

organik balatalar kışın verim vermez zaten kışın metal balatalar iyi ve anlık verim veriyor :)

Rotorlarına uygun olanlar içinden seçim yapmalı.para ve tercih senin birde kullanımına uygun olmalı bence.ne tarz kullanıyorsun ne kadar işini görür sen ne istiyorsun gibisinden.

@hüseyin özbay

Seramik ve kaliteli olanları nereden temin edebiliriz...

Yeni konu açıp kalabalık olmasın arkadaşlar. Acera yani rm446 hidrolik fren takımı var bisiklette 1,5 ayda ön balata bilmiş arkada daha var dedi bisikletçi arkadaş çok şaşırdım 20 dakikalık yolun 10 dakikası yokuş 10 dakikası yokuş aşağı ama 1,5 ayda balata değiştirirsem madden külfetli olur bana tavsiye edeceğiniz bir balata varmı ömrü uzun olan hafif bir sürtme sesi var bir türlü kesilmiyor önde ve arkada bunlarında balatanın ömrünün kısalığında etkisi olabilirmi ?

Geri