Scudo Sports

Fren balatama mazot değidi yenisi ile değiştirmeden nasıl kurtarırım Yardım...!!!

Tepki
1
Frenleme yapıyorum,kitleme yapmıyorum . çok ses çıkıyor Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Scudo
Balata temizleme spreyi edinin 10 liramı ne kutusu,birşeyi kalmaz ;) Ondan önce prille bir temizleyip deneyin tabi belki spreye gerek kalmaz.

slm.bu işin uzmanı akabe hırdavat izmir deki bilal bey tlf 0(232)4574180 balata temizleme sprey inde uzman birisidir.

balata temızleme spreyı en ıyı çözum bulamaz ısen ılık sabunlu su ıle yıkayım iyice kurutmak o kadar korkacak birşey yok telaş yapma bence :)

tamam teşekkürler.. yaa bazı bisikletçiler balatalar öldü falan değiştirmek lazım dediler. balatalarım daha yeni değiştirmek koyar adama masraf :)

bir adet cif bir adet sünger ile iyice temizle balatalarıda çıkar biraz zımparala sonra tak kullanmaya devam et

Bir kabın içine biraz su biraz da bulaşık deterjanı koyup karıştırın. Bir diş fırçası veya herhangi bir fırça ile uzun uzun fırçalayın.

Veya ;

Fren pedlerini balata spreyi ile güzelce yıkarsanız da aynı sonuca ulaşabilirsiniz.

Bunları yaptıktan sonra ince dişli bir zımpara ile pedleri çok hafif zımparalayın.

Yalnız bunları yaptıktan sonra disklerinizi de uzun uzun güzelce kağıt havlu ve kolonya ile silmeyi unutmayın. Yoksa disklerdeki yağ pedlere gene bulaşır ;)

Geri