Scudo Sports

-FreerideTR- Bağdat Caddesi Street Fotoları 01/12/2009 sürüşü

Doruk Atay

Forum Bağımlısı
Tepki
1.380
Selamlar herkese...
Mehmetcanın doğum gününden sonra Ertan abi ve Mehmetcanla bağdat caddesine fotoğraf çekimine gittik. Bizler sürerken ve fotoğraf çekerken çok eğlendik umarım sizde izlerken eğlenirsiniz.

Sürücüler: Mehmetcan Özkan, Ertan Üçkumru
Fotoğraf: Doruk Atay

Yorumlara açıktır. İyi forumlar.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

***FreerideTR***

Scudo
supermiş extreme night olmuş dikkat et ertan abi .......

Doruk nasıl başarıyorsan senin bu resimler forumda yine mavi mavi çıkıyo.Uğraşsan bukadar güzel olmaz:D Şirinlemissin yine:D Bilgisayara indirince rengi düzeliyor.Göründüğü gibi kaydedemedim bi türlü :cool:

@Özgür Tunalı

Bende fotoğraflar normal görünüyor. Kullandığım boyutlandırma programı yapıyor sanırım bunu. Boyutlandırma yapılırken fotoğrafın kodları değiştiği için bu tip durumlar meydana geliyor. Ama bundan sonra başka bir program kullanacağım, uyarın için saol kanka.

Şirinler olayıda çok hoşuma gitti çok güldüm valla:D

Helal, Ertan abi ve Mehmetcan emeğinize sağlık. ( Gidonu sıkı tut, aynı hayata bağlanmak gibidir BMX )

Gerçekten eğlendiğiniz açık bir şekilde görülüyor :). O gece beraber sürmeyi çok isterdim. Sınavlar olmasa mutlaka gelicektim Memo'nun doğum gününe ve sürmeye ancak o gün 2 tane sınavım vardı. Bahara doğru artık :).

cok ıyı mehmetcan ve ertan abı cok eglenmıs gıbısınız:D
ben ıyılesınce yıne bı surelım abi...:(

Güzel bir gün geçmiş belli.Şu fotoğrafları eklerken photobucket kullansan doruk :D.Siteye yüklerken boyutu seçiyorsun sorunsuz yükleniyor bişeyde olmuyor.Onu dene bi ara renkleri tam görelim :D

@koraymalkoc

Yeni bir program kullanıyorum artık o sorunu çözdüm kanka. Renkler için özür dilerim herkesten. :in:

Geri