Scudo Sports

FreerideTR 720Extreme Indoor Park mı? Yoksa alçak skateparkmı?

Tepki
30
Selam arkadaşlar istanbulda bulunan 2 tane kapalı skatepark vardır.eger giddiyseniz bunları hangısınden daha memnun kaldınız.Hangisinden memnun kalmadıysanız nedenlerini söylüyebilirmisiniz.

Scudo
Hemen hemen aynılar... İkisininde ücretlendirmesi aynı. Hangisi yakınsa ona gidilebilir. Yada arada farklılık olsun diye 2 sinede gidilir.

• Beğen
Tepkiler: yasinflatlandd
Fotoğraf çekmek için Alçak sk8park daha hoş geldi benim gözüme :)

tavan proglemı oldumu alçak skateparkda çünkü FreerideTR 720Extreme Indoor Park tavan nedenıyle cok konsulmustu gıdenler bı bılgı verırlerse sevınırım

• Beğen
Tepkiler: Uğur Çakırlar
Skateparkda ilk defa veya 2.3 sürüşünüzse 720 daha uygun ama daha deneyimliyseniz alcak iyidir tavan prob. olmaz 2 sindede ...

Bu arada mekanin Adı Freeride TR Extrem olarak kalmış sanırım :D

1. hiçbiri hakkında bir bilgim yok 2. si sen bildiğim kadarıyla Flatland Sürüorsun ve skate parklar hakkında bilgi alıyosun anlamadım açıklarmısın ?

aynen besiktastaki parkin adi sadece 720 extreme park :) henuz freeridetr olarak park acacak maddi guce ulasamadik :) bende sinana katiiyorum fotograf icin alcak skate park sanki daha uygun gibi ancak 720 parkta oldukca rahat ve guzel biryer...

@Furkan Gür

parklar hakkında bir fikrin yoksa konuya mesaj yazman sadece kirlilik... sorunu özel mesajla da sorabilirsin.

Geri