Sağol be Barbaros bütün ayrıntılarıynan anlatsaydın
Bu, zorlu koşullarda bisiklet kullanma derslerimizin ilkiydi , "aniden önünüze bir köpenk çıksa ne yaparsınız ?" başlıklı seminerimizin uygulamlı kısmıydı, demek sen kendini bisikletten aşağı atardın
bu ne yaffff. ben kapatırım bu sayfayı.. aklım çıktı yaffff dalmışım ne güzelde bir yermiş iki resmede bakıyorum o neydi öyle....
offfffffffffffffff delisin abi siz deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ilk önce forum da yazdiklarinizi okudum. Cevaplardan bir tahminde bulundum
sonra linke tikladim
ama cevaplardan yerimden ziplayacagimi tahmin etmemistim
saolasin lay lay lom
bundan onceki seferde arkadaslar fln vardi, woofer son seste kalmis nasi olduysa, masa titretecek kadar aniden gelince de felaket bisi olmustu, bu sefer sesi azaltip deneyince guzel oldu tabe lazim boyle seyler arada.. insanin dikkatini toparlamasina yardimci oluormus.. en kisa zamanda bi bangi yapmak lazim ?!
bana bu resmi bi ilk önce bi arkadaş göstermişti.ve bu resmi ilk gördüğüm de karanlık bir oda da haporlörleri sonuna kadar açmışti.korkudan 2,10 uzadım.
abi bunu kim bulmuşsa tebrik etmek lazım.rtesmin güzelliğine dalmışken onun aniden çıkması kötü oldu valla.DİKKAT HAMİLELER VE KALP HASTALIĞI OLANLAR İZLEMESİN
ya tam resme konsantıre oldum birden o belırsiz mahlukat belırdı kalbim 20 kılometre deparla koşmuş bi insanın kalp atısından daha fazla atıyodu. ilk once tansiyoum sonra kanbeynıme sıcradı