Scudo Sports

Fotoğraflarımızı burada toplayalım...

Scudo
sana bravo beee hayret ,kalk sen boyle bir kare yakala,şaşırdım inan :)

@hdeveci

ehh işte uyuzluk paraylla deil hakkaten :bayrak:

hem sizin ilgilenmeniz gereken sayfa bi once :p

@Lütfü Çolak

işte hdeveci bey ilgilenecekmiş öyle diyor :)

@semrta

oooo gecen hafta da gelmedin.. bilmiyorum deme yani :(

@Tugberk Tezel

taa vakti zamanında ben sizin gezilerden birine bi yazı yazmıştım ilerde sizle uzuuunnn gezilere katılacaım diye...bu younluk başlayacaını bildigim için :( gene de katıldım epey :) ben gene katılmaya calışacaım da...bu ara biraz aksatabilirim...19 unda teslim öncesi son juri var...elimde hala eskizler var,beynim yerinde deil :) ...sonra da teslim yaklasıyr vs...malum bizim hocalar da biraz mükemmeliyetçi oldugundan biraz :( ugrasmak gerek....o yuzden şimdiden gelemediğim geziler için ne kadar üzgün oldugumu alakasız bi başlıkta söyleyeyim konuyu acan arkadasın affına sığınarak :)
bu hafta için de söz veremiyorum ama yuksek ihtimal bu hafta gelirim....dierleri için şimdiden söyleyeyim dedim :)
ben bunua yazarken sen de karnnı doyurmuşsundur kesin :) afiyet olsun :)

@semrta

okul cok onemli tabi ders diyince hic bisey diyemiyorum haklisin :) o zaman ileride guzelguzel geziler yapariz hem yazin cok rahatliycam insallah uzuuuun uzuuun geziler yapariz, egleniriz, gezeriz :) bu arada tesekkurler evet doyurdum karnimi :) baya acikmisim yine gecegece :)

• Beğen
Tepkiler: semrta
http://img357.imageshack.us/img357/8641/10061272uh9.jpg

-bu fotoğrafı çok sevdim..
+özel bir nedeni var mı?
-tabii ki.....
+nedir?
-aynı konuya eklediğim Aladağlar bölgesine ait bir foto....yada onu çok anımsatıyor...
+teşekkür ederim..
-rica ederim

:D :D :D

eline sağlık elise...herbiri güzel fotoğraflar...

• Beğen
Tepkiler: semrta
@semrta

asıl objenin flu olması güzel de...hatta arkasının dönük olması..bence gayet güzel de...bi şey eksik...sanki asfaltın kenarları yada sarı hat daha keskin netlikle vurgulansa..yani..ne biliyim..eksik kalıyor netlik olmayınca sanki...

neyse..üstadlar varken bana eleştiri düşmez ;)

@Murat CER

kesinlikle katılıyorum

zaten bu yuzden teknik hata ile dolu dedim..

sarı çizgiyi odaklayıp adamı flu tutmaya calışmıştım ama işte becerememişim...

eleştirici için teşekkürler...

hatalı da olsa resim istenildiği gibi anlaşılmış :)

sevgiler

@Serkan Taşdelen

Serkancım,
Makrona söyleyeceğim hiç bir şey yok. Makina da ne varsa konuşturuyorsun. Ama şu gece fotoğrafın; kompozisyon çok iyi, altın alana bi de hareketli bir obje; bir araç bir insan süper olurdu. Ama sanırım o an mümkün değildi. Yoksa eminim bu boşluğu sen de görmüşsündür. Avlanmaya devam...
Sevgiler
bülent YILDIRIM

Geri