Scudo Sports

Foto Haberler

Tour De Langkawi'de 2. etabı Astana'dan Riccardo Minali önde bitirdi.
bettiniphoto_0303713_1_2000px_670.jpg

Scudo
Ntvspor arıyorum bir türlü çıkmıyor meğerse satılmış ve belgesel formatlı bir kanala dönmüş :( üzüldüm severdim çok geniş kapsamlı spor haberleri verirdi (link)

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Milli serbest dalış sporcusu Birgül Erken, "Tek Nefesle Sualtında Bisikletle 60 metre Geniuses Dünya Rekoru"nu 2.24.96'lık dereceyle geçerek yeni rekorun sahibi oldu.
2297476-47848310-2560-1440.jpg

@Cem cm Valverde ve Nibali'den büyük şampiyon bisikletçi bulunabilir ama ''Yarışçı'' ve ''Savaşçı'' asla.

@Cem cm
Şimdi şöyle bir araştırdım da:Kolunu kaldırp arkada sevinen Movistarlı Jose Joaquin Rojas o gruptaki tek sprinter:rolleyes::eek::islik::naslyany:
Sprinter Rojas genel klasman liderine düz etapta lead out domestiklik yapmış:ssrtcbya:
Yalnız ilk 10 dakilerin tamamına yakını ya tırmanışçı ya domestik.Sprinterlere ne olmuş.Quintana da yok:krsn:

Edit:Catalunya turunun etap profillerine bir gözatayım dedim.Hemen hemen hiçbir etap sprinterlere sıcak bakmıyormuş.Sprinter olmamasına şaşırmamak lazım.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Zirve finişi isteyene gelsin
stage-3-profile.jpg

• Beğen
Tepkiler: ATTy
@Cem cm
Eğim değerleri sabit gibi gözüküyor,değerler yok malesef.Bu kadar sabit eğim bana Quintana'yı hatırlatıyor.Quintana bu etapda da birşey yapamazsa Kolombiyaya dönsün
sptdw586_670.jpg

@Cem cm Pole pozisyonunda Valverde Reyiz gözüküyor dediğin gibi

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
@Cem cm UCI Başkanı Lappartient:''Chris Froome'nun davasının Giro di İtalya'dan önce çözümlenmesi pek mümkün değil''
bettiniphoto_0314960_1_originali_670.jpg

@Cem cm
21 Marttaki Kraliçe Etabın zirve finişindeki son 12 km lik bölüm çığ düşmesi ihtimali nedeniyle iptal edilmiş:kötü:

• Beğen
Tepkiler: Tuars07 ve Özcan
@Cem cm Etap sonu da güzelmiş . Yazık oldu:agla:
bettiniphoto_0170169_1_full_670.jpg

• Beğen
Tepkiler: drsalihsert
5ab00ea967b0a91fc03b534a.jpg
(link)

Bisikletliyi robot bile farketmiyorsa işimiz Allaha kaldi.

Bisikletliye Sürucusuz Uber carpmış

@Cem cm İtinayla ''pave'' lerin arası ayrılır:D
Arenberg ormanları Paris Roubaix.
Sanki Cancellara ve Tom Boonen gelecekmiş gibi
abfa1.jpg

Screenshot_20180321-125357.png

3 gün önce olmus

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Yerinde ve güzel iletilerin olduğu,katkı yapanların " rublesi eskimesin" dedirten bir konu olmuş.
Sporu sevmek için "spor yapan " olmak gerek.O zaman empati,esneklik,tevazu daha bir gelişir...
Sezonun bahar klasikleriyle başladığı şu zamanlarda , tutkumuz olan iki teker ve diğer spor branşları, hepimize yaşama sevinci versin...

@Cem cm
Etap profili ve yol kalitesi Wout Van Aert' a uyuyor mu?Van Aert gördüğümüz kadarıyla Strade Bianche deki gibi bozuk yolları seviyor.

Kõken olarak Cyclocrosscu muydu dağcı mıydı?

Geri