Ntvspor arıyorum bir türlü çıkmıyor meğerse satılmış ve belgesel formatlı bir kanala dönmüş üzüldüm severdim çok geniş kapsamlı spor haberleri verirdi (link)
Milli serbest dalış sporcusu Birgül Erken, "Tek Nefesle Sualtında Bisikletle 60 metre Geniuses Dünya Rekoru"nu 2.24.96'lık dereceyle geçerek yeni rekorun sahibi oldu.
@Cem cm Valverde ve Nibali'den büyük şampiyon bisikletçi bulunabilir ama ''Yarışçı'' ve ''Savaşçı'' asla.
@Cem cm
Şimdi şöyle bir araştırdım da:Kolunu kaldırp arkada sevinen Movistarlı Jose Joaquin Rojas o gruptaki tek sprinter:rolleyes::islik:
Sprinter Rojas genel klasman liderine düz etapta lead out domestiklik yapmış
Yalnız ilk 10 dakilerin tamamına yakını ya tırmanışçı ya domestik.Sprinterlere ne olmuş.Quintana da yok
Edit:Catalunya turunun etap profillerine bir gözatayım dedim.Hemen hemen hiçbir etap sprinterlere sıcak bakmıyormuş.Sprinter olmamasına şaşırmamak lazım.
@Cem cm
Eğim değerleri sabit gibi gözüküyor,değerler yok malesef.Bu kadar sabit eğim bana Quintana'yı hatırlatıyor.Quintana bu etapda da birşey yapamazsa Kolombiyaya dönsün
@Cem cm Pole pozisyonunda Valverde Reyiz gözüküyor dediğin gibi
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ @Cem cm UCI Başkanı Lappartient:''Chris Froome'nun davasının Giro di İtalya'dan önce çözümlenmesi pek mümkün değil''
@Cem cm
21 Marttaki Kraliçe Etabın zirve finişindeki son 12 km lik bölüm çığ düşmesi ihtimali nedeniyle iptal edilmiş
Yerinde ve güzel iletilerin olduğu,katkı yapanların " rublesi eskimesin" dedirten bir konu olmuş.
Sporu sevmek için "spor yapan " olmak gerek.O zaman empati,esneklik,tevazu daha bir gelişir...
Sezonun bahar klasikleriyle başladığı şu zamanlarda , tutkumuz olan iki teker ve diğer spor branşları, hepimize yaşama sevinci versin...