Scudo Sports

Foto Haberler

Scudo
İlk anıtsal yarış olan ''Milan -SanRemo'' yarın (17 Mart) saat 16:30 da Eurosport 2 de.
Günlerdir Sagan ve Kwiatkowski arasında kızıştırılan yarış bakalım nasıl geçecek.
Sagan birkaç gün önce ''Ben Kwiato gibi yarış kazansaydım performansımdan ve kendimden memnun kalmazdım'' demesi bunun üzerine
Kwiatkowski nin de ''en güçlü olmak önemli değil en zeki olmak demesi Sagan'a'' karşılıklı atışmalar....
sptdw80111_670.jpg
Sagan her sene kesin favori gösterildiği yarışı bu sene kesinlikle almak istiyor.
Yarışı izlerken özellikle de son yarım saat için de geçilecek olan ''Cipressa'' ve özellikle ''Poggio''ya dikkat edin.Yarış orada Gilbert,Alaphilippe,Michael Matthews,Sagan gibi puncheurların atağıyla kopabilir.Ayrıca Tilki Kwiatkowki yi de kesinlikle unutmayın.
Eğer toplu sprinte kalırsa;Viviani,Krisstoff,Cavendish,Demare,Collbrelli,Graipel gibi sprinterler de mevcut.
3. ve en düşük ihtimal Cipressa ve Poggio yokuşlarında Nibali,Moscon,Flippo Pozzato gibi yokuş çıkabilen şüpheliler de var.

Yarış Milano'da muhtemelen ıslak zeminde başlayıp Roma'da kuru zeminde bitecekmiş

Bütün sportif direktörler,Milan Sanremo 'da kesin favori konumundaki Sagan'ın kazanmaması için ellerindeki bütün kartları oynayacaklar.
Peletonun ortak kanısı
''Sagan, kendisinden daha iyi sprint atanlardan daha iyi yokuş tırmanabilir;Kendisinden daha iyi yokuş tırmananlardan daha iyi sprint atabilir.Tam da Milan Sanremo için biçilmiş kaftan.
Herkes yarışın Sagan ve Kwiato arasında geçmesini beklerken Julian Alaphilipe tarzı puncheur da kazanabilir.
Puncheur demişken ünlü klasikçi Philippe Gilbert ''bu sene kazandım kazandım yoksa bir daha münkün olmayabilir'' diyormuş.

Philippe Gilbert deneyimli puncheur dikkat edilmeye değer.
2054803-43091547-2560-1440.jpg
Julian Alaphilippe form seviyesi yüksek

,

Dosyalar

• Julian-Alaphilippe-min.jpg
    Julian-Alaphilippe-min.jpg
    53,9 KB · Okunma: 5
  • Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@hamlet2006
Saganla ilgili söylenen söz güzelmiş. Kısa yokuşlarda, orta ölçekli rampalarda çok iyi. Böyle yer oldumu kendinden iyi siprintere kaçarak hemen fark atıyor. Kendinden iyi tırmananı da siprinte kadar dayanıp siprintte geçiyor. Ne zamanki tırmanış kategorisi yükseliyor işte o zaman Sagan'ın pili bitiyor. Benzerleri içinde GVA bu noktada bir tık daha önde.

Aklıma iyi bir fikir geldi. Sky'ın sihirli değneğini Sagan'a deydirsek yüksek kategori yokuşlarda geri düşmez. Zamana karşısı otamatik iyileşir zaten. On parmağında on marifet, oh ne ala:D

@MehmetAliB. Benim de aklımın almadığı Kwiatkowski var.Ortalamanın çok çok üzerinde zamana karşısı var,ortalamanın çok üzerinde tırmanabiliyor,işin ilginci sprinterlerle sprinter dahi atabiliyor.Diyeceksiniz adam All rounder ,rouler özellikleri var ondan öyle.Ama her disiplinde çok iyi olması biraz garibime gidiyor.Kwiato ya yıldız diyebilir miyiz?Cinliği ve ukelalığı da cabası @Cem cm in dediği gibi sıkıcı Skylı:D

• Beğen
@Cem cm
Benim birinci yorumum Sky mekanik parçalardan maximumun maximumu fayda sağlamaya çalıştığı için komponentler kırılgan olabilir ki bu dúşük bir ihtimal
İkinci yorumum "Allah'ın sopası yok" derler:D

@MehmetAliB. Bir de Sagan hakkında şöyle bir yorum okumuştum."Düz yolda dahi kaçış yapabilen sprinter" deniyordu.(Kısa ve dik yokuşlarda patlayıcı Puncheur özelliğine ek olarak)

• Beğen
@hamlet2006
Malum sebepten Sky takipçisi olmadığım için tam zamanını hatırlamıyorum ama 2015'in TDF'si olabilir: Sky'ın robotları her zamanki gibi en büyük hedefe sarı mayoya oynadıkları için Fruum'un dizinin dibinden ayrılmıyor kazanabilecekleri etaba dahi gitmiyorlardı. Bir tanesi hariç. Kivatovski. Fruumu dinlemedi ve takım menfaatine değil kendi menfaatine etap kazanmaya gitti. Dünya şampiyonu olmuş bir sporcunun egosunu kimse ezemez. Orada takıma demek istediğini dedi dünya şampiyonu. Artık kartlar onun için de oynanmaya başlandı. Ardından gelen galibiyetlerin artması, zamana karşısının süperleşmesi. Bilemiyorum...
Ukalalığı kesin ama.

2017 TDF Şanzelize bitişi Fruumun Kivatovski omzuna el atışını hatırlıyorum. Ne kadar soğuk manzaraydı. Karşılık bulmayan bir hareket, TDF kazanmış takımın buzdolabı gibi bitişe gidişi...

@hamlet2006
Düz yolda kaçış yapmasa zaten bildiğin gibi saf siprinterlerin kazanma şansı yükseliyor. Eğer Cavendisk, Kittel, Greipel canavarlarıyla beraber bitişe gidiyorsan hata yapıyorsun demektir. Hele Cavendish canavarı varsa :D

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Cem cm İzleyemiyorum.Poggio ya kadar evde olmalıyım.:krktm:
Poggio, muhtemelen dananın kuyruğunun kopacağı yer
nirld3f0gwc4ccgook4k48-poggiopeloton.jpg

• Beğen
Nibali inişte bitirdi işi. Cep herkülü Ewan ikinci.

Cavendish, bu kaçıncı kaza, adama ne oldu anlamıyorum, sürekli bi aksilik

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Cem cm Vinnnnnnnnnnnnnnnnnnncccccccccccccccccccceeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnzzzzzzzzzzzzzzzzzoooo
NNNNNNNNNNNNNNNiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Messina köpek balığı

• Beğen
Poggio'da kaçarak işi bitirdi.Müthiş inişçi.
Denemeden bilemezsin.Grande Nibali:harika:

• Beğen
Geri