İlk anıtsal yarış olan ''Milan -SanRemo'' yarın (17 Mart) saat 16:30 da Eurosport 2 de.
Günlerdir Sagan ve Kwiatkowski arasında kızıştırılan yarış bakalım nasıl geçecek.
Sagan birkaç gün önce ''Ben Kwiato gibi yarış kazansaydım performansımdan ve kendimden memnun kalmazdım'' demesi bunun üzerine
Kwiatkowski nin de ''en güçlü olmak önemli değil en zeki olmak demesi Sagan'a'' karşılıklı atışmalar....

Sagan her sene kesin favori gösterildiği yarışı bu sene kesinlikle almak istiyor.
Yarışı izlerken özellikle de son yarım saat için de geçilecek olan ''Cipressa'' ve özellikle ''Poggio''ya dikkat edin.Yarış orada Gilbert,Alaphilippe,Michael Matthews,Sagan gibi puncheurların atağıyla kopabilir.Ayrıca Tilki Kwiatkowki yi de kesinlikle unutmayın.
Eğer toplu sprinte kalırsa;Viviani,Krisstoff,Cavendish,Demare,Collbrelli,Graipel gibi sprinterler de mevcut.
3. ve en düşük ihtimal Cipressa ve Poggio yokuşlarında Nibali,Moscon,Flippo Pozzato gibi yokuş çıkabilen şüpheliler de var.
Yarış Milano'da muhtemelen ıslak zeminde başlayıp Roma'da kuru zeminde bitecekmiş