Forumdan çıkış yapmak

Bulunmaz

Forum Bağımlısı
Tepki
675
forumdan her gidişimizde çıkış yapmamız gerekirmi?bunun güvenlik açısından bi önemi varmı?yapmassak ne olur?..

şahsen ben hiç çıkış yapmıyorum..iyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum ama yapmıyorum..

• Beğen
Tepkiler: sare
Scudo

Sinto

Forum Bağımlısı
Tepki
2.052
eğer o bilgisayardan başkası foruma girerse otamatikman senin uyeliğinde kullanıyor sanırım. kendi bilgisayarın ise sorun yok fakat başka yerlerde çıkış yapman senin için iyi olur

• Beğen

BF Okuru

Üye
Tepki
46
İnternet kafeden girersen çıkış yapmana gerek var. Başka birisinin senin hattından girip kötü şeyler yapma olasılığı var. pc evde ise sorun yok sağdece "beni tanı" Putonunu işaretlersen "Pass" diye bi program sayesinde Şifren bilgisayarına kayıt edildiği için şifreni öğrenilme gibi bir sorun var, ama hiçbiri uğraşmaya deymez keyfine bak sen:)

• Beğen

Bulunmaz

Forum Bağımlısı
Tepki
675
yuh bu ne hız ya:D pc ewde o yüden çıkmıyorum zaten:D saolun..

bedo

Forum Bağımlısı
Tepki
332
direk sağ üst köşeden kapattığın an zaten bir şey olmaz çünkü foruma internetten yeniden girmek zorunda kalır girdiği an zaten senin üyeliğin açılmaz

Sinto

Forum Bağımlısı
Tepki
2.052
@bbaaggeett

ee forumkolik olmamın hakkını vermem lazım :p

• Beğen
Tepkiler: Bulunmaz

Bulunmaz

Forum Bağımlısı
Tepki
675
@bedo

evet hep böyle yapıyorum ve hep karşıma direk üyeliğim açılıyo:D :D bunun zararlı olup olamayacağını sordum..teşekür. .

mutu88

Daimi Üye
Tepki
181
evinden kendi bilgisayarından giriyosan foruma
bence kullanıcı adını ve şifreni girdikten sonra "beni tanı" veya "beni hatırla" yap(hangisiydi hatırlamadım şimdi:))
bende öyle yapıyorum
hersefer şifreyle uğraşmıyorum

• Beğen

bedo

Forum Bağımlısı
Tepki
332
@bbaaggeett

o zaman senin bilgisayarında veya üyeliğinde bir sorun vardır o zaman çıkış yap butonuna basmalısın

t-genc

Forum Bağımlısı
Tepki
430
bende de direk öyle çıkınca bir daha girdiğimde otomatikman açılıyo.bu sorun mu sahiden?pek zannetmiyorum ama emin değilim,büyük konuşmuyım

• Beğen

nuriaktürk

Forum Bağımlısı
Tepki
1.394
beni hatırla kutusunu işaretlemediğiniz sürece normal kapatırsanız bir sey olmaz.

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Tepki
6
Arkadaşlar foruma her girdiğinizde kendi üyeliğiniz ile giriş yapmış halde bulunmanızın nedeni, ilk giriş esnasında "Beni Hatırla" butonuna tıklamış olmanızdır.
Forum, bilgisayarınıza "cookie" (çerez) gönderir. Bu sayede siz sayfaya her giriş yaptığınızda site bu çerezleri okur ve sizin hangi kullanıcı olduğunuzu hatırlar.
Kendi bilgisayarınız olduğu sürece çıkış yap butonunu kullanmak zorunda değilsiniz, yabancı bilgisayarlarda mutlaka kullanın ;). Ayrıca tarayıcınızın ayarlarından çerezleri temizlerseniz, siteye giriş yaptığınızda "Üye Girişi" yapmanızı isteyecektir.

Selim Çam

Forum Bağımlısı
Tepki
457
İşletim sistemine göre bu değişiklik gösteren bir konu. Ama genel olarak Microsoft'un Windows uygulamasını kullanıyor herkes. Ona göre konuşcak olursak,

Windows klasörü içinde .pwl dosyası vardır. Kredi kartı şifreleri, MSN, ICQ, Ras şifreleri, Bağlantı Şifreleri vs şifreler burada tutulur. Eğer ev pcnizde sizden başkası bile kullanmıyor olsa save password yaptığınızda ".pwl"'ye bu işlenir. Ve uzaktan birisi bilgisayarınıza ulaştığında ".pwl" dosyanızı çeker. Ve bir program dahilinde bunu açarak bu önemli bilgilere ulaşır. Bilgisayarımı benden başka kullanan olmamasına rağmen bu yüzden save password yapmıyorum.

• Beğen

bedo

Forum Bağımlısı
Tepki
332
@HaliliOzturk

halil abi çok sağol konuyo çok güzel açıkladın

Kamil

Daimi Üye
Tepki
63
Forumdan çıkarken ''Çıkış yapmak istediğinizden emin misiniz?'' diye bir soru geliyor.Burada ''misiniz'' ayrı yazılmalı ama bitişik yazılmış.Bu düzeltilebilirse düzeltilmesini rica ediyorum.Ukalalık olsun diye yazmadım bunu.Neden yazdığımı anlayan anlar.

Soru Eki mı, mi, mu, mü’nün Yazılışı
Bu ek gelenekleşmiş olarak ayrı yazılır ve kendisinden önceki kelimenin son ünlüsüne bağlı olarak ünlü uyumla*rına uyar: Kaldı mı? Sen de mi geldin? Olur mu? İnsanlık öldü mü?
Soru ekinden sonra gelen ekler, bu eke bitişik olarak yazılır: Verecek misin? Okuyor muyuz? Çocuk muyum? Gelecek miydi? Güler misin, ağlar mısın?
Bu ek sorudan başka görevlerde kullanıldığında da ayrı yazılır: Güzel mi güzel! Yağmur yağdı mı dışarı çıkamayız.
UYARI: Vazgeçmek birleşik fiili, mi soru ekiyle birlikte kullanıldığında iki ayrı biçimde yazılabilir: Vaz mı geçtin? Vazgeçtin mi?

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Tepki
6
Kamil uyarı için teşekkürler. Ukalalık olarak tabi ki algılanmamalı/algılanmadı.

Keşke herkes foruma mesaj yazarken bu şekilde dikkatli ve özenli olsa.

Eminim adminler konuyu gördüklerinde gereken düzeltmeyi yapacaklardır (duy sesimi Murat Abi :) )

böCek

Daimi Üye
Tepki
98
=) heheh ben öle bi yazı olduğunu ilk defa senden duydum çok dikkatsizim yahu :)

Sercan

Forum Bağımlısı
Tepki
204
Öle yazmışsın sen de. Öyle yazılması gerekirken... Bence böyle bir konuda, böyle bir yazı hiç olmadı!