Abicim amacım belirttiğiniz gibi bu insanları kolay yoldan bulmak ve foruma yeni katılan arkadaşların yanlış bilgilendirilmemesi ve doğru kişiden bilgi alması.
Kendime gelecek olursam MTB (enduro) alanında dediğiniz gibi bir kaç konu gezince ulaşıyorsunuz ve zaten konuya vakıf ve yardımsever bulabileceğim en iyi kişiyi bulduğumu sanıyorum. Fakat farklı bir bisiklet türüne geçeceğim için TR de bu kişilerden de yardım almak istiyorum.
@bekirkose daha araştırma modundayım. zaten bütçe olarak şuan sıkışığım. feraha erinceye kadar araştırıyom. ama xlc almıcam gakiba. bana çok basit geldi dizaynı. beni yansıtmıyor.
agrasif gözükmesi lazım alacak olduğumun gözlüğün.
@chnkrmz Evet abicim. Nedense bana tüm bisiklet gözlüklerinin dizaynı garip geliyor. Sevmiyorum öyle yana doğru uzayan gözlükleri. Tipini seveceğim gözlükler de rüzgara karşı etki edemeyecektir sanıyorum.
@bekirkose yanları uzun olsun tabi o olmalı. yoksa gözüne toz kaçar çaput kaçar sinek taş madeni para gazoz kapağı bile kaçabilir.
ilk başta sana garip gelsede kullanmaya başlayınca benliğine işliyo alışıyon sen raat ol. tarzını bul yeter
@bekirkose Öğrenirsin öğrenirsin Bu forumu bi kere hatim eden bisiklet ustası oluyor, Türkçe bulabileceğin en iyi kaynak...Yoksa sor bizim için sorun değil her zaman cevap veririz...
@bekirkose ben markasına bişe diyemem. ama böyle bi gözlüğü bisiklet sürerken kullanmam.
şuanki gözlüğümde bile bazen toz kaçabiliyo gözüme. tutki bunu kullansam gözüme örümcek bile kaçar
@Anonim Abicim ben üşenmiyorum fakat tecrübeli üyeler hakkında bir yorum, konu vs. bulamadım. Önemli Üyeler | BisikletForum - Türkiye'nin en büyük bisiklet forumu Buradaki üyeler tecrübeli olabilirler fakat fazla mesaj yazmış kişiler tecrübeli diyemeyiz. Mesela benim orada bildiğim tecrübeli kişiler alt taraflarda kalmış mesajları az olması sebebi ile, zannediyorum ki en üst sıralarda olmaları gerekiyordu.
Neden burada isim vermekten çekiniyoruz? Abilerimizin isimlerini etiketleyerek konuya davet edebiliriz. Aksi halde abilerimiz mütevazılığını bozarak buraya yazacağını sanmıyorum.
@chnkrmz İyi bir gözlük ile lens kuruluk yapar mı acaba?
geziniyo abicim ben bulamadım mı ? yoksa senin bir bisiklet ile tur veya gezi videoun yokmu yani bir sürü bisiklet parçası ile ilgili video var gezi yok yani acaba dedim sen bu inceleme işinin meraklısısın binmenin değil