Scudo Sports

Forumdaki tecrübeli ve bilgili kişiler

@bekirkose bu başlığa öyle kolay kolay kimse gelmez. içerikte de pek bişe yok. gelip ne yazacak ben tecrübeliyim buyur ne istiyon demez kimse :D

@bekirkose bu başlığa öyle kolay kolay kimse gelmez. içerikte de pek bişe yok. gelip ne yazacak ben tecrübeliyim buyur ne istiyon demez kimse :D@OsmaniyeRehber
benim var gezinirken trafikte araçların arasında öyle konuşmasız müzikli sadece :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Scudo
@bekirkose Bi kere açtığın başlık yanlış...Tecrübeliler gelsin burada yazsın diye bişey yok kendin okuyacaksın öğreneceksin abicim...Bunun mütevazılıkla ya da bişeyle ilgisi yok ha soru sorarsın biz seve seve cevaplarız...Senin yaptığın armut piş ağzıma düş...Bu şekilde kim ne yazsın?? Ben sana ne yazayım veya Cihan ne yazsın evet ben tecrübeliyim buyur canım mı yazayım??
@OsmaniyeRehber Tur videosu koymuyorum çünkü video çekerken turun tadı çıkmıyor ;)

@Anonim Böyle bir konu olmaması beni bu başlığa açmaya itti. Dediğiniz şeyleri doğrulayarak daha önceki mesajlarımda zaten belirttim. Gerek armut piş... olayı, gerek kişilerin buraya kendinin yazmayacağı olsun. :)

@Anonim Teşekkürler. Tecrübeden çok yardımseverlik kokuyor konu. :)

Geri