Scudo Sports

Forumdaki Fotoğraf sevdalıları...

@42FY

Var var. :) 22 ders var. :) Temel kamera ve temel fotoğrafçılık... :)

Yakında çalışmalarımı eklerim.

Scudo
Ben de çocukluğumdan beri fotoğraf çekmeye çok meraklıyım.Ama malesef güzel profesyonel bi makinaya ulaşamadım.Compact bir kodak dijital makinam var onunla güzel kareler çekmeye çalışıyorum.profesyonle bi makina almaya çok niyetlendim ama bisiklete bulaştıktan sonra bütün parayı bisiklete yatırınca hep ertelemek zorunda kaldım.:( biraz daha gayretle bi hayli pro bir bisiklete ve makinaya ulaşacağım ;) :)

• Beğen
Tepkiler: burakb ve d.berkay
Selamlar
Bu güzel konu için Hasan Çağrıya teşekkür ediyorum.

Burak, İstanbul
Bende Canon 1Ds mark II var.
Canon 100m f2.8 makro lens
Canon 17-40mm f4
Canon 50 mm f1.4
Canon 24-70mm f2.8
Canon 70-200mm f2.8

Vakit ayıramadığım için çok istediğim doğa ve makro fotoğrafları çekmemiyorum.

Bisikletle zor olabilir diye düşünüyorum, tripot kesinlikle gereklidir derim.
Bu konu vesilesiyle bir araya gelir, geziler yapabiliriz inş.

Fotoğraf ile Kameraman asistanı olduğumda tanıştım.
Elimde Nikon D100 pırıl pırıl bir bebek vardı.
Stüdyo'da son yaptığım işte 300-400 fotoğraf çekmiştim, cansız bir mankene katolog çekimiydi .
Sonra sinir sistemim dayanamayınca işide bıraktım fotoğraf çekmeyide.
Ama kendime ait bir küçük bir fotoğraf makinam var turlarda durmadan fotoğraf çekerim :)
Güzel iş kendini çekersen :D

Öncelikle konu için teşekkürler, ben de böyle bir başlık açmayı düşünüyordum; iyi olmuş!

İsmim Kamil Yıldız, Keşan' lıyım ama okul sebebiyle Çanakkale' de ikamet ediyorum!

Ben de 2-3 yıldır amatör olarak fotoğrafçılıkla ilgileniyorum; şu an Canon 400D, 18-55 mm kit lens, Sigma 70-300 mm Apo Dg makro lens, 430 ex flaş ve Digipod tripodum var! Hayalimde ise öncelikle bir adet 50 mm lens, sonra 24-105 L IS, sonra 70-200 f:2,8 L IS sonra da kısmet olur da o günleri görebilirsem 5D Mark II body var... :D

Yalnız ben de istediğim türden fotoğraflar çekebilmek için kendime bir türlü imkan ve zaman ayıramıyorum! Bisikletle çıktığım tur ve geziler bunun için büyük fırsat oluyor; fotoğraf çekmeyi çok seviyorum! Teşekkürler..!

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
Evet fotoğraf sevdalıları konuyu gördükçe yazmaya devam : İstanbulda olanlar ile yada olabilenler ile toplanalım bir gün...

@Görkem Kılınç

iyiymiş,hangi ünv?

Geri