Scudo Sports

Forumda Kaç Triathloncuyuz biz ?

OnurCalp

Daimi Üye
Tepki
21
Bu yüzlerce kişi arasında ben sadece kendimi ve oksal'ı triathloncu biliyorum başka yapan varmı ?

Scudo
Valla ilerde yerel yarışlara katılmayı düşünüyorum...Kısmetse önümüzdeki sene...Yüzme antremanı yapıyorum...Hayırlısı....Ama daha hiç yarışa katılmadım....Sadece seyrettim...Bir deneyecem...Zevkli bir spor gibi görünüyor;ama onu aslında yarışanlara sormak lazım...:)

abiler bu triathlonda hangi sporlar bir arada oluyo nasıl birşey yani???resim vs. birşey gönderirseniz tam süper olru:D

bisiklet, yüzme, koşu..
fotolar triathloncu lardan :)

Sırasıyla Yüzme Bisiklet ve Koşu etaplarından oluşuyor.Sprint mesafe ise 750 m yüzüyor 20 km bisiklet sürüyor 5 km koşuyorsun.

@OnurCalp

5 km koşu süreniz yaklaşık nekadar oluyor? merakımdan soruyorum sadece

10 Haziranda ki yapılmış olan Kuşadası triathlon yarışında ; 750 m yüzüp 20 km bisiklet sürdükten sonra 5 km lik koşu mu 19:27 koşarak 3. olmuşum :)

bu arada 19:27 iyi bir kosu süresi ben kac senedir yapıyorum tri herhalde hayatım boyu o sureleri goremeyecegim

sadece 5000 m kosu yapsılsa o dakikanın altına inilebilir.tesekkürler.

bisiklet ve yüzme süreleriniz neydi merak ettim teşekkürler

ben de bi yarışa katıldım bu sene. akyaka'daki sprint yarışa. tavsiye ederim herkese.

şöyle açıklayayım.

(link) açtığınızda exel belgesi çıkıyor.alttan kimin katagorisine bakmak isterseniz tıklayın görüceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: Oxsy
Türkiyede 16 dakika seviyelerinde koşuluyor.. Yabancı sporcular arasında 14 dakika koşanlar mevcut...

seneye akyaka ya katılmayı planlıyorum şadan hoca soktu aklıma bu fikri hadi hayırlısı

Geri