Scudo Sports

Foruma Veda

moderasyonun bana laf atılan ya da hakaret edilen, şikayet ettiğim mesajlara işlem yapmasındansa kişisel sınırlarıma saygı duyulması isteğimle dalga geçilen gönderileri beğenmesinden dolayı forumdan ben de ayrılıyorum

Son düzenleme:
Scudo
Silinebilir

Son düzenleme:
moderasyonun bana laf atılan ya da hakaret edilen, şikayet ettiğim mesajlara işlem yapmasındansa kişisel sınırlarıma saygı duyulması isteğimle dalga geçilen gönderileri beğenmesinden dolayı forumdan ben de ayrılıyorum

Son düzenleme:
Silinebilir

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Silinebilir

Son düzenleme:
Değerli bisikletsever forum üyeleri. Bugün yaklaşık olarak 17:00 civarı forumda bir konu altına yapmış olduğum yorumun akabinde almış olduğum bir özel mesajın akabinde, "Foruma veda" adlı konu altında gerçekleşmiş olan diyalog ve tartışma içinde almış olduğum bir özel mesajın içeriğini paylaştığım için forum üyelerinden @roudeur nickli arkadaştan gelen özel mesajı ifşa ettiğim için kendisinden özür dilerim.

Daha önce 2019 yılından itibaren üyeliğimin bulunduğu bu forumda yine yaşamış olduğum bir kişisel tartışmanın sonrasında üyeliğimi kendi isteğimle iptal etmiştim.
Daha çok keyif alma ve eğlenme amacıyla girdiğim bu forumda bu tarz bir olay yaşayınca insan haliyle daha fazla zaman geçiremiyor.

Yine haklısına haksızına bakmadan ağzımın tadının kaçtığını hesaba katınca forumdan uzaklaşmanın bana iyi geleceğine kanaat getirdim.

Yaşanan tartışmada tüm sorumluluğu üzerime alıyor, kural ihlalimin tarafımdan yapıldığını beyan ediyorum.

Son olarak @roudeur nickli arkadaş başta olmak üzere tüm siz forum üyelerinden böyle tatsız bir münakaşaya şahitlik ettiğiniz, yaşadığınız için tekrar özür dilerim.

Dediğim gibi tüm sorumluluğu üzerime alıyor, bahse konu @roudeur nickli arkadaşın hesabının herhangi bir şekilde banlanmamasını siz moderasyon ekibinden rica ediyorum.
Tamamen kendime karşı olan utanma hissimden ötürü sizlere veda etmek isterim. Umarım bu konu ve yazmış olduğum naçizane veda mesajım çok kısa süre içerisinde silinmez.

Şimdi merak ediyorum. Bu konunun buraya gelmesinden dolayı forum daha güzel bir yer oldu mu ya da birisi kazançlı çıktı mı? Bakın haklı mı haksız mı ayrı konu. Kazançlı çıktı mı?
İki üye daha ayrılma kararı aldı. Kalanların da tadı kaçtı. Böylece toplum olarak bir araya gelince iyi işler çıkaracağımızı, nasıl takım çalışması yapacağımızı ispatladık. Elinize sağlık, elimize sağlık.

Gidene ödül mü var? Her yerde bir veda...

Şimdi merak ediyorum. Bu konunun buraya gelmesinden dolayı forum daha güzel bir yer oldu mu ya da birisi kazançlı çıktı mı? Bakın haklı mı haksız mı ayrı konu. Kazançlı çıktı mı?
İki üye daha ayrılma kararı aldı. Kalanların da tadı kaçtı. Böylece toplum olarak bir araya gelince iyi işler çıkaracağımızı, nasıl takım çalışması yapacağımızı ispatladık. Elinize sağlık, elimize sağlık.
Madem bisikletin dili Fransızca, burası da bisikletforum. En azından bir ortak nokta oluvesin gari. Yorumuna
"Chapeau"
diyorum değerli arkadaşım.

@Corelli Mağduru Reis sen de gireceksen gir şu sınava rahatlayalım hepimiz. Forumdan çıkmıyorsun sonra Bisikletforum yüzünden sınavı kazanamadım diye başlık açma buralara. Bana da sataşma eşim öğretmen her türlü ergen saldırısını püskürtmek için desteğim sağlam.😂😂

Cep telefonlarındaki sanal klavyelerin veyahut klikata klikata diye yazılan fiziksel klavyelerin azizliği bunlar hep. İletişim denen şeyin yarıdan fazlası görsel ve işitsel halbuki. Yani, birinin mimiklerini okumadan, ses tonunu irdelemeden ne dediğini nasıl anlayacaksınız ki? O nedenle yazılı iletişim ve dahası anlatım, sandığınızdan daha sığdır. Forumda elbette katılımcı sayısı kadar ruh hali var, çeşit çeşit. Bazen fikir beyanlarında iş inada bindiğinde karşı karşıya kalan taraflar bazen aynı şeyi ima ediyor ama birbirlerinin dediklerini anlayamayabiliyorlar. Sosyal medya üzerindeki itiş kakış için yakındır sanal suçlar mahkemelerinin açılması. Dava açmak zor değil ama bir de hakimi düşünün. O insanların da zamanı kıymetli. Bu forum güzel cidden.

Son düzenleme:
@roudeur Atahan Bey ilk önce belirtmem gereken birşey var yazdığınız şeyin beğeni alması bu kadar ciddiye alınacak birşey değil. En azından benim için değil. Ergen arkadaşımızın yazdığını beğenmek konusunu bence bu kadar ciddiye almayın. Bu arkadaşlara bizler hoşgörülü olmayacağız da kim olacak. Laf sokmak dediği küfür olmadıktan sonra bir sakıncası yok. Zaten laf sokmak dediği de ciddiye alınacak birşey değil. Bilmiyorum uzun süredir bisiklete binemiyor olabilirsiniz bu gerginlik ondan kaynaklı olabilir ama biraz alttan alın. Camdan bakıp yanlış parkeden arabaların sileceklerini kaldırmak için bekleyen Emekli Albay modu valla çok zararlı ki kendimden biliyorum. Eşim kızar halen bana bu yapım yüzünden.

İlk post'taki soruların cevabı başlığın içinde saklı.

Hale bak..

Hoş, bu gözler ne kavgalar gördü bu forumda; bu ne ki. En güzel kavgalar başlığı açsam, acayip sükse yapar.

Zaten laf sokuyorum demedim ki ne hattime ortaya atıyorum lafı gidiyorum . yani beğeni önemli olsa ben de senin yorumlarına atmazdım bişiler. Çok kafa yorma abi

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Geri