Scudo Sports

Forum kültürünün yeniden doğuşu "Clubhouse"

Neey Terzioğlu mu :ssrtcbya: Bikefit için kendisinden randevu alıp, anlaştığımız gün ve saatte üstelik hafif yağmurda kapısına gittiğim ve “ay ben not almayı unutmuşum o randevuyu cnm yha” deyip beni geri gönderen mübarek değil mi bu ya:eek:

Evet ta kendisi:bsmagryr:

Scudo
Neey Terzioğlu mu :ssrtcbya: Bikefit için kendisinden randevu alıp, anlaştığımız gün ve saatte üstelik hafif yağmurda kapısına gittiğim ve “ay ben not almayı unutmuşum o randevuyu cnm yha” deyip beni geri gönderen mübarek değil mi bu ya:eek:

Evet ta kendisi:bsmagryr:

Selefi barış bey de beni sokma mil uyumlu Trainer I olmadığı İçin geri göndermişti :)
Gerçi barış bey 1 ay sonra beni arayıp size ücretsiz bikefit yapmak istiyorum ve sizi geri gönderdiğim için çok üzgünüm diyerek gönlümü almıştır . Kendisine tekrar gitmesem de yapmış olduğu hatayı benim nezdimde telafi etmiştir .

Gelişime acik, benim için yorucu...
Hayata yetişemezken, bir filmi veya youtube'da ilgilendigim videoyu parca parca vakit buldukca seyrederken...
Olmadi! Bana uymadi.
Sohbetin oldugu, herkesin bulundugu ana kesintisiz iştirak sosyal ortamda benim icin zor.
Ama zoom sohbetleri misali yayın yapan konusmacilar ve panel orneklerini daha interaktif ve secilmiş guruba özel hale getirebilir. Bu yuzden kısa surede yayginlasmasi ve gelismesi olagan gorunuyor. Hatta bazi etkinlik yoneticileri bunlara katilimi ucretli/davetli konumuna kısa surede tasiyabilir.
Zaten bizim toplumda elit hissetme ihtiyaci :D yuksek oldugu icin cok cabuk populer olacak, herkes clubhouse'ci olunca ''abi cok ayaga dustu ama birakamiyorum'' seklinde devam edecegi kanaatide olustu bende simdiden ;)

Popüler kültür bir şeyi nasıl meşhur yapar? cazip kılar? merak ettirir? girenleri seçkin hissettirir? sınıfsal bir farklılık algısı yaratıp bunu nasıl pr malzemesi yapabilir? ve nihayetinde kapitalizm bundan nasıl para kazanır?
canlı canlı canlı izlenmesi için bir pencere açtım dostlar :) bu konu biraz uzar gibi, uzamaya da bilir zaman gösterir.
Güzel bir şey de olabilir bir bakmak lazım, ben şahsen şu an için kullandığım android sistemden dolayı ikinci sınıf insan pozisyonundayım onlara göre.
Ne hikmetse ünlüler birer birer kolayca hesap açıyor bizim gibi sıradan insanlarda da ayfonu olsa bile davetiye istiyor :)
kapıda iri yarı badigard bekleyen sanal kulüp bu :)

Nokta. Yüreğinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Değerli bisiklet severler, sesli sohbet odaları formatına Space adı altında Twitter da geçmiş durumda. Twitterda hatırı sayılır seviyede bir bisiklet kamuoyu aktif olarak paylaşım yapıyordu zaten. Bakalım önümüzdeki günler neler gösterir.

Geri