Scudo Sports

Forum kapalı iken kaç kere baktınız ?

Soner Sarihan

Forum Bağımlısı
Tepki
8.189
Bisiklet
Cannondale
Merhaba arkadaşlar,
Forumsuz olmuyor değil mi ?
Ben forum kapalı iken acaba açılmışmıdır diye sanırım 10 kez falan baktım son iki günde. Açık olduğunu görüncede çok sevindim. :D
Ya siz kaç kere denediniz girmeyi ?

Scudo
Vallahi arkadaşlar elimizde olmayan nedenlerle böyle sorunlar çıkıyor.
Bütün forum camiasından özür dileriz.
İnşallah tekrar böyle bir problem ile karşılaşmayız.

Selamlar & Saygılar

bende hergün sabahtan akşama kadar baktım sayısını hatırlamıyorum çoktur ve bakmakla kalmayıp kılıçreis'e iki yada üç tane e-mail yolladım.. akşam'da msn'den konuştuk:) evet İnşallah tekrar böyle bir problem ile karşılaşmayız:)

• Beğen
Tepkiler: Murat CER
Walla bende bilmiyorum sayısını kaç kere bakmışımdır. Alıştık bi kere. Eroinde böyle bişi herhalde. Bağımlılarına hak verdim galiba.:) Olmadımı olmuyor.
Sevgiler...

bende çok baktım. :eek: :( kimse yok :D :D gerçektende bağlandık.
bide iyi tarafından bakarsak:D erken yatıp :D biraz fazla uyudum:D :D

• Beğen
Tepkiler: Derya AKYILDIZ
:ha: sanırım 783645813765289315485 kez. bir, iki sayı oynayabilir tabi, tam emin değilim

Nete sadece akşamları işten gelince girebiliyorum. Her akşam baktım.. Bu akşam forumuma kavuştuğum için mutluyum :)

ya umarım bir daha kapanmaz yaw nazar mı değdi acaba forumumuza =(( 3 gündür özledim yine =(

valla nazardan kaynaklandığına katılıyorum.:)üstteki banner de alışkanlık yaratır diyor.ona da katılıyorum:)

Yahu bir yarış sevdasıdır düştük Kemer yollarına. 3-4 gündür forumsuzum, formsuzum resmen. Neyde kavuştuk artık :)

20 ye yakındır valla her defasında boyum bükük sayfayı kapattım...

valla ben artık bakmaya bile çekiniyorum..olmadığını görünce çok üzülüyorum çünkü =( günleri biriktirip biriktirip öyle bakıyorum ve forumun yokluğuna alıştırmaya çalışısıyorum kendimi çünkü anladığım kadarıyla bu şekilde devam edicek bir süre...hiç alışmamak daha iyi gibi =(

Geri