Bende forma almak veya yaptırmak istiyorum. Aklımda şuan belli bir model yok buradan çıkacak olan modellere göre bende katılabilirim. Bana büyük beden lazım. Uygun olarak var mıdır acaba?
Selamlar Sora Tekstilden formalarımız dün geldi ben sırasıyla Kipeo, Formaiste ve Sora ile çalıştım. Direk yorumlarımı ileteyim size. Kipeo = kalite, çok pahalı fiyat, Formaiste = berbat, bu kaliteye göre aşırı pahalı fiyat, formaların bisiklet forması ile alakası yok, 2500 tl çöpe gitti. Sora Tekstil= Kipeonun bi tık altı, Fiyat + kalite ortalama birşey, Forma bedenleri neysen o. Buna göre sipariş verin derim. Bana kimse bu şekilde detay vermedi malesef . Ayrıca dipnot: Bireysel olarak 1 adet bile yaptırabiliyorsunuz hepsine, Sitede en az 10-20 filan yazıyor ama mail atın, hallediyorlar. Mesela gruptan ayrı benim her firmadan 1er set formam var
Gökhan Kuş, Çok teşekkürler detaylı yorumunuz için. Ben iletişime geçtim lakin beni reddettiler. Muhtemelen siz önceden toplu bir sipariş verdiniz, bu yüzden sizi kabul ediyorlar.
Rica ederim. Ayrıca Sora tekstil için bir öneri daha vereyim, örneğin t-shirt bedenin L ise aynısını söyleyebilirsin. Eğer göbekli isen XL söyleyebilirsin. Mesela ben XL bedenim ama boyum uzun ve biraz yapılıyım onun için 2xL yaptırdım Hadi kolay gelsin.
@Ali Batuhan Bayraktar Buradaki mesajlaşma sistemi bir gruba mesaj atma özelliğine sahip. İsterseniz buradan isimleri alıp mesaj grubuna ekleyip konuşabiliriz.
@Ali Batuhan Bayraktar Merhaba kipeodan yaptırdığınızda Kipeonun logosu kocaman yazı ile olmak zorunda mı ? Öyle bir şart mı koyuyorlar yoksa stok tasarım olduğu için mi böyle ?
orneken Kipeo'dan yaptırmayı düşünmüyorum. Sadece deneme amaçlı tasarımlar yaptırıyorum oradan. Sora Tekstil düşünüyorum. Bu yüzden logo olmayacak. Groims Ekliyorum şimdi.
@orneken Kipeo'da yaptırırsanız logoyu arayarak veya mail atarak istediğiniz yere, istediğiniz boyutta koyabiliyorsunuz. Sora Tekstilde ise olması gereken yerde, boynun arka kısmında Sora Tekstil logosu var.
@dethagorf Cadılar bayramında, McDonalds doğum günlerinde aranılan adamlar mı olalım?
Malkoç oğlu, yeni çeri, tarkan motifli olsak? Marvel'i pek tutmuyorum DC Comics daha iyi