Scudo Sports

Focus Whistler bisikletim çalındı :((((

Bir arkadaşımın vasıtasıyla temin ettim ama çok pahalı söylemek isterim kilo ile olduğu için biraz tuzlu.öyle heryerde bulunmuyor tabiii sanayi için üretilen zincir çeşidi olduğu için normalde öyle isteğe göre alamıyoruz zaten illa hatırı sayılır birileri işin içine girmesi gerek yani.

Scudo
bisiklet çalan adamlar bulundukları şehirde satmıyorlarmış yetkili bayiiden aldıgım bilgiye göre. bir havuzda biriktiriyorlar önce sonra kamyonlarla başka şehirlere gidiyor. polis beyler de arada sırada ayıp olmasın diye baskın yapıyorlarmış. o arada buldun buldun diyorlar. ümidinizi yitirmeyin. bir gün karşınıza cıkacak o bisiklet ve sinirinizi alacaksınız çalandan

• Beğen
Tepkiler: Ali Nihat GÖRAL
İnşallah kardeşim.Gerçi ben ümidi kestim ama her ne şekilde olursa olsun o bisikleti çalanı bulduğumda...

Yorumun için teşekkürler..Kal sağlıcakla!

ne oldu abi şu kırıkkalede satılan bisikleti takip etseydiniz bari en azından resimden bir fikir edinemedinizmi

@alperen_69

Takipteyim kardeşim.Ama nedense içimde umut yok.Ne güzel çalınmamış olsaydı şimdi bir yol ve bir dağ bisikletim olacaktı.Ama allah başka dert, keder vermesin. Sağolsun bir arkadaşım şu anda takipte.Haber bekliyorum ben de.Hayırlısı bakalım

Geri