Scudo Sports

Focus cayo 3.0

akgulcemal

Forum Bağımlısı
Tepki
762
Bisiklet
Focus
Bisikleti almamın üzerinden bayağı zaman geçti , aslında biraz yol bisikleti ile deneyim kazanmak ve sonrasında dağ bisikleti ile arasındaki farkları yazmayı düşünüyordum ama böyle bir yazı yazmamın çok gereksiz olacağını anladım.Aradaki farkı herhangi bir yerden okuyarak anlamak yada yazarak anlatmanın imkansıza yakın olduğunu düşünüyorum.Geçen süre içerisinde bisikletin fren bacaklarını ve selesini değiştirdim.Sıradaki değişikliği yazın jant seti ve lastikler ile yapmayı planlıyorum.Daha fazla sözü uzatmadan fotoğraflara geçelim :)_DSC6891.jpg
_DSC6892.jpg
_DSC6893.jpg
_DSC6902.jpg _DSC6897.jpg
_DSC6900.jpg _DSC6898.jpg _DSC6905.jpg _DSC6903.jpg _DSC6907.jpg

Scudo
Kazasız belasız 5000 km den fazla yol aldık birlikte, son halinden bu yana sadece gidon boğazı değişti. Jant seti güncellemesi için bekleniyor :) 20151005_230647.jpg

Kaç para ulen bi focus cayo 3.0 şaka bi yana çok güzel görünüyor. Kazasız belasız sürün inşallah abicim

• Beğen
Tepkiler: akgulcemal
Çok güzel bisiklet. Özellikle sarı rengine bayıldım. Güle güle kullanın.
Suluk kafesinin marka modelini öğrenebilir miyim?

• Beğen
Tepkiler: akgulcemal
@Sarper Tuncer Teşekkür ederim sağolun.
@MehmetAliB. Teşekkürler , orjinali bontrager xxx fakat sarı modeli yok , fotoğraflardaki ürün uzakdoğulu üreticilere ait çakması.Çakmasını yapmışken renk opsiyonları da eklemişler :)

Benim bisikletin sarısı :)
Sele gerçekten çok yakışmış, cana gelmiş konusaçak gibi duruyor resimlerde

@muratto Belki bir gün tanıştırmalıyız kardeşleri :) orjinal selesinden sonra çok daha konforlu ve bisiklete ayrı bir hava kattığı da kesin.

Neredeyse dört yıl geçmiş bu konuyu açtığım günün üzerinden , 24.000 Km'yi geride bıraktık.Bu süreçte bir çok parça upgrade edildi.En çok fark edilen değişiklik jant seti. Tokyowheel'ın epic38 setini kullanıyorum 6.000 Km'dir.Üzerinde gelen stok FSA aynakol da Shimano R8000 ile değiştirildi.Bunların yanında kablo seti , zincir , gidon sargısı , lastik gibi ufak değişiklikler de var tabi._DSC0520.jpg

Geri