Scudo Sports

Florya

Scudo
aramıza hoş geldin iyi vakit geçirmen dileği ile

dostlukların pekiştiği,bilgilerin paylaşıldığı sitemize hoş geldinizz:)

hoş geldin aramıza. biz de yeşilköydeyiz sahilde turluyorsan karşılaşırız sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: nebileyimulan
aramıza hoşgeldin umarım iyi vakit geçirirsin

tesekkurler herkeze sahile geliorm ancak yeni kadro veya yeni bsikleti aldiktan sonra gelirim buyuk ihtimalle bi kararimi verebilsem guzel olucak=))...

dostum aramıza hoşgeldin.herşey gönlünce olsun.iyi forumlar:)

@hızlı

SELAM NİKO... GÖNÜL BEN,HAFTAYA PAZARA ORGANİZASYON YAPIN...
HOŞÇAKAL

ben bisiklet alcam hangisini önerirsiniz ama 250 ytl yi geçmesin

Ben Sefaköyde oturuyorum,
Avrupa Yakası Pedal Gurubundayım.
Salı ya da Çarşamba ve Cumaları birlikte pedal basmak için Floryaya geçiyorum Sefaköyden.
Gelin bize katılın.
Ya da bu taraflarda bisiklete binecek uygun yerler var ise önereceğiniz, bizim ekibi buralara getireyim.
Biz değişik rotaları değerlendiriyoruz devamlı olarak.

• Beğen
Tepkiler: Çekbis Hasan
Selam avrupa Yakası PedalGrubu üyelerindenim,Florya'da ikamet ediyorum :) Levent abimin dediği gibi Gelmek istiyosanız buyurun gelin Bizimle tanımak ısterenızde yerel bisiklet gruplarından Avrupa yakası'nı takip edebilirsiniz :)

• Beğen
pazar sabahları 9 12arası florya ormanı ufak parkur gezisine beklerim.

merhaba,
ben de küçükçekmece sultan murattayım.
bisikletimi yeni topladım. ekipmanlarım tam değil ama kısa turlara çıkıyorum.
dün (16.08.2009 pazar) Pendiğe kadar kısa bir tura çıktım :)
mail adresim ryilmaz@esisbilisim.com

hep beraber pedallamak dileği ile...

• Beğen
Merhaba
Ben Uğur.Beşyolda oturuyorum.Size katılmak isterim.Uygun zamanım olursa.İyi akşamlar.

Merhaba ben Onur. Halkalı Bezirganbahçe'deyim. Avrupa Yakası Pedal Grubu ve Küçükçekmece Bisiklet Grubuna üyeyim. Çarşamba ve Cuma akşamlarını Florya'ya gidip sohbet, muhabbet, mangal, çay vs. olarak değerlendiriyoruz. Haftasonlarıda bir rota belirleyip çıkıyoruz genelde. Herkesi bekleriz. Bu arada Levent abi uzun zamandır gözükmüyorsun. Nerelerdesin.

• Beğen
Geri