Furkan Yaldızkaya
Daimi Üye
- Tepki
- 190
- Bisiklet
- Salcano
Arkadaşlar merhaba. MTB bisikletime bir çift yol lastiği almak istiyorum. Kullanım alanım her ne kadar dağ-taş olsada uzun turlar yollarda yapılıyor. Size sorum ise Fiyat/Performasa bakıldığında en iyi lastikler hangileri?
Ufak çaplı bir araştırma yaptım. Kimisi detonator öneriyor kimisi maraton.. Fakat maalesef bütçem oralara kadar çıkacak kadar iyi değil. Overdrive önerenler de varki bu lastiği bi ihtimal 2 taksit alabilirim
Kafamı bi yandan karıştıran ise CST traveller. Bildiğiniz gibi diğerleri ile kıyaslandığında alt seviye bir lastik. Fakat şöyle bir durum varki çok güzel yorumlar okudum bu lastik için. Patlama durumu nasıldır bu lastiğin? Bir Marathon Plus kadar olmasada ne kadar dayanıklıdır?
Bütçe ön planda olduğu için Fiyat/performans lastiği arıyorum. Kendimi biraz daha zorlayabilirsem Overdrive alacağım. Fakat Overdrive vereceğim farkı karşılamıyorsa CST alacağım. Farklı önerilerede açığım tabiki
Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekküler.. İyi forumlar..
Ufak çaplı bir araştırma yaptım. Kimisi detonator öneriyor kimisi maraton.. Fakat maalesef bütçem oralara kadar çıkacak kadar iyi değil. Overdrive önerenler de varki bu lastiği bi ihtimal 2 taksit alabilirim
Bütçe ön planda olduğu için Fiyat/performans lastiği arıyorum. Kendimi biraz daha zorlayabilirsem Overdrive alacağım. Fakat Overdrive vereceğim farkı karşılamıyorsa CST alacağım. Farklı önerilerede açığım tabiki
Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekküler.. İyi forumlar..