Arkadaşlar bu yatay bisikletler var kondisyon bisikletleri arasında.
bel rahatsızlığı olanlar için tavsiye edermisiniz?
yoksa tam tersi spin bike lar mı daha iyi gelir bilemedim
Youtube da SAVAŞ CEBECİ nin fıtık ile ilgili tavsiyelerini yapacağım ancak nenüz başlangıç aşamasındaki fıtığım fizik tedai egzersizlerinde bile bacak ağrısı yapıyor bende.
şifacı denen bi kişiye de gittim eskişehirde,yüzlerce kişi gidiyor adama.5 lira mı ne alıyor ve sadece bel omuruna dokunuyor bı zararı yok yanı.
benden daha kötü fıtığı olan akrabam şifa buldu tarlada çapa yapıyor şimdi ;d
Ancak bize nasip olmadı şifa.
doktorun da tek bildiği ağrı kesici kas gevşeltici
insan her şeye sarlıyor bu durumdu
şimdi İbrahim Saracoğlunun fıtık kürünü yapıcam,Aynı adamın sinüzüt kürünü yaptım papatya alıp 7 aydır baş ağrısından kıvranan ben şifa buldu,çok şükür aylardır ağrı yok.cebimde aferin sinüs ile geziyordum.
ne diyorduk yatay kondisyon bisikleti ve spin bike?
Allah herkese şifa versin
bi bilgisi olan?
??
bel rahatsızlığı olanlar için tavsiye edermisiniz?
yoksa tam tersi spin bike lar mı daha iyi gelir bilemedim
Youtube da SAVAŞ CEBECİ nin fıtık ile ilgili tavsiyelerini yapacağım ancak nenüz başlangıç aşamasındaki fıtığım fizik tedai egzersizlerinde bile bacak ağrısı yapıyor bende.
şifacı denen bi kişiye de gittim eskişehirde,yüzlerce kişi gidiyor adama.5 lira mı ne alıyor ve sadece bel omuruna dokunuyor bı zararı yok yanı.
benden daha kötü fıtığı olan akrabam şifa buldu tarlada çapa yapıyor şimdi ;d
Ancak bize nasip olmadı şifa.
doktorun da tek bildiği ağrı kesici kas gevşeltici
insan her şeye sarlıyor bu durumdu
şimdi İbrahim Saracoğlunun fıtık kürünü yapıcam,Aynı adamın sinüzüt kürünü yaptım papatya alıp 7 aydır baş ağrısından kıvranan ben şifa buldu,çok şükür aylardır ağrı yok.cebimde aferin sinüs ile geziyordum.
ne diyorduk yatay kondisyon bisikleti ve spin bike?
Allah herkese şifa versin
bi bilgisi olan?
??