Scudo Sports

fikirlerinize ihtiyacım var

Tepki
6
arkadaşlar daha önce hep bisiklete yanlız veya bir iki arkadaşımla beraber bindiğim için organizazyon turlar hakında bilgim çok az ama geçende aklıma bir fikir geldi çalıştığım maza sebebiyle kendi seçtiğim resim ve grafikleri anahtarlık duvar saati bu tarz şeylere bastırıp maza sahibi arkadaşım sayesinde toptan ala biliyorum bisikletle ilgili değişik ürünler hazırlıyıp forum aracılıyla satıktan sonra burdan gelen gelirle ege bölgesin de bir köy gezisi düzenlemek ve madi durumu olmayan köy çoçuklarına bir bisiklet hediye etmek nasıl olur sizce yapıla bilirmi yapılırsa nasıl olur :) bana yardımıcı olabilcek varmı.herkezin yardımını bekliyorum

Scudo
Öncelikle söylemek istediğim bu tür ticari satışlara, yardım amaçlı olsa bile bizler sıcak bakmıyoruz. Benim şahsi fikrim, çalıştığım şirket bu tür organizasyonlarda çok bulunduğu ve ben bizzat içinde bulunduğum için rahat söyleyebiliyorum, bu tür zor durumdaki özellikle köy okullarında yokluklar içerisinde eğitim görmeye çalışan çocuklarımızın ihtiyaç duyacağı en son şey bisiklet. Oradakilerin daha çok eğitim malzemesine ve giyeceklere ihtiyaçları var. Bunların temini de kesinlikle para toplayarak değil, daha çok ihtiyaç fazlası olan kullanılabilecek giyeceklerin temiz bir şekilde toplanarak bu kardeşlerimize iletilebilmesi daha uygun.
Düzenlemek istediğiniz gezi hakkındaki fikrim, kendi aramızda düzenlediğimiz gezilerin tamamında katılımcılar paylarına düşen yol+yiyecek tutarlarını kendileri karşılıyorlar. Gelen kişiler için sizin tutar ödemenize gerek yok diye düşünüyorum.

gelen kişilerin masraflarını karşılamak için deil satışlar yardıma gitmesiydi benim düşün cem edilen karın bisiklet konusunda senin düşüncen çok daha mantıklı aklımdaki sadece fikir di hani bunları zaten satacam ama para aşırı ihtiyacım olmadığında bibrilerine yarar saalaamak için olması daha iii olur diye düşündüm buda zaten bir fikir elimdeki imkanı ve fikiri sizlerle paylaşıp bir şeyler yapıla bilirmi
düşüncesine girmiştim:)
ama forum etiklerine asla karşı bir şey düşünmem

Geri