Fikirleriniz benim için önemlidir.

fatihözüdoğru

Daimi Üye
Tepki
197
İsim
Fatih Özüdoğru
Bisiklet
Bianchi
Avanosta servisi olan carraronun linkteki modellerden birisini kron xc 250 bisikletimi takas yoluyla almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo

Furkan TK

Forum Bağımlısı
Tepki
2.179
Bisiklet
Cube
Yol bisikletine geçme zamanın gelmiş diye düşünüyorum yeterince dağ bisikleti sürüşlerini yapmışın bu sebeble çok bir farkı olmayan şehir bisikletlerini elemeni tavsiye ederim. Bütçen el veriyorsa carraro valles 940 karbon bisikleti al.

fatihözüdoğru

Daimi Üye
Tepki
197
İsim
Fatih Özüdoğru
Bisiklet
Bianchi
Teşekkür ederim, fikriniz için martın 15'inden sonra inşallah almayı düşünüyorum.

Gjankrow

Forum Bağımlısı
Tepki
3.299
Bisiklet
Salcano
(link)

Eğer kondisyonunuz yerinde ise. Süratle beraber hafif kros ve kros tarzında bir sürüş istiyorsanız bencede Cyclocross almalısınız. Carraro'nun bu modeli benim aklımı çelmişti. Daha sonra salcano cyc02 daha çok aklımı çeldi. Şehir bisikleti kullanmak yerine bu tarz bir bisiklet işinizi görebilir.

• Beğen
Tepkiler: fatihözüdoğru

fatihözüdoğru

Daimi Üye
Tepki
197
İsim
Fatih Özüdoğru
Bisiklet
Bianchi
@atilla Bey (link) acaba bisikletin toplam ağırlığı ne kadar? (İnternetten araştırdım fakat bulamadım.)

Gjankrow

Forum Bağımlısı
Tepki
3.299
Bisiklet
Salcano
@fatihözüdoğru Onu bende bilmiyorum ama benim tahminim 11 civarındadır. Maşası alüminyum ayrıca.

fatihözüdoğru

Daimi Üye
Tepki
197
İsim
Fatih Özüdoğru
Bisiklet
Bianchi
(link) hem arazide hem de yolda uygun olduğundan alıyım diyorum, fakat mekanik disk olması beni düşündürüyor, forumda okudum çoğunlukla olumsuz yorumlar var mekanik diski söktürüp v fren veya hidrolik fren taktırabilir miyim, uygun olur mu ?

Gjankrow

Forum Bağımlısı
Tepki
3.299
Bisiklet
Salcano
Fatih kardeş ben dağ bisikletimde mekanik disk fren kullanıyorum ve asfalt performansından memnunum. Siz söylenenlere aldırmayın o konuda. Mekanik disk frenler bence hidroliklerden avantajlı. Birincisi bozulursa müdahale imkanınız var. Sadece hidrolikle farkı bence fren mesafesi, bununda sebebi hidroliğin çabuk tepki vermesinden kaynaklanıyor. Bence bu konuyu hiç kafanıza takmayın bile. Koskoca büyük firmalar cyclocrosslarda ağırlıklı disk fren tercih ediyorlar.

• Beğen
Tepkiler: fatihözüdoğru