geloturikidakka
Daimi Üye
- Tepki
- 176
- İsim
- Olgun Z.
- Bisiklet
- Diğer
Herkese iyi forumlar.. Kendim sürekli bisiklet ile tur yapıyordum(günübirlik) ve bunu da arkadaşlara söyledikçe pek bi iştaha geldiler iyi bari bi gün de sizle gidelim dedik oda bugüne nasip oldu. nere gitme konusunda bunlar yakındaki bi kaç koydan birine(10km civarı) gidelim derken bende bunları zar zor 25km ilerideki katrancıya ikna ettim. neyse herşeyi planladık ettik dün akşam bizde toparlandık. tabi 2 kişide bisiklet var diğerler 3 bisikleti sağdan solda toparladık
ama son dakika geziden bi önceki akşam 10-11 arası da halısaha maçı almış akıllılar
maçta sağlam geçince eve geldik hepimiz pert ama yinede dedim gidecez sonuçta planı yapmışız
akşam yattık sabah namazı kıldık güya namazı kılıp çıkacaktık ama herkes iki büklüm dolanıyor evde en iyisi mi yatalım dedik ve saat 9da uyandık 10:30 da ancak çıkabildik
ama önceki geceki halısahadan dolayı bacaklar tutmuyor benim 
hayırlısı ile çıktık gittik geldik bunlarda fotolar
sonunda vardık ve domates peynir zeytin ile kahvaltımızı yaptık malum fazla eşya taşıyamıyoz yeter bu kendimizi mangala saklayak

Patika yol her zaman bir başka
)

dönüş yolundan kareler yine
bu alttaki arkadaşta günah keçisi en götü bisiklet ona düştü
yokuşlarda ben aldım tabi düz yolda zor gidiyor zaten 

5-10 metre ilerideki ada ördek adası ördek besleniyor sadece orada
taa ilerideki ise şövalye adası fethiye zamanında bu ada sayesinde denizden fethedilemiyormuş çünkü tam denizden girişte siper şeklinde duruyor 

Katrancıya giderken geride kala bi manzara

emektarlar

dönüş yolundan hatıramızı da çekinek ama demi

sezonu da açmadan olmaz deniz var güneş var atlama ipini de hazırlamışlar (21derece diyordu ama dışarısı yanıyordu
)

bunlarda koydan manzaralar

hayırlısı ile çıktık gittik geldik bunlarda fotolar
sonunda vardık ve domates peynir zeytin ile kahvaltımızı yaptık malum fazla eşya taşıyamıyoz yeter bu kendimizi mangala saklayak

Patika yol her zaman bir başka

dönüş yolundan kareler yine

bu alttaki arkadaşta günah keçisi en götü bisiklet ona düştü

5-10 metre ilerideki ada ördek adası ördek besleniyor sadece orada

Katrancıya giderken geride kala bi manzara

emektarlar

dönüş yolundan hatıramızı da çekinek ama demi

sezonu da açmadan olmaz deniz var güneş var atlama ipini de hazırlamışlar (21derece diyordu ama dışarısı yanıyordu

bunlarda koydan manzaralar