Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

ferrari kamyonu

Scudo
SERVET kelimesinin,
yanında anlamsız kaldığı bir tır.
:)
Teşekkürler sinto...

Ya ne kadar ayıp benim tırın resmini koymussun sinto ben sana koyma dedim sonra medyada yansıyor bunlar :D valla bu kamyon olsun baska ne istiyebilirim yalnız o enzoda icinde olsun..

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

anammmmmm...Valla bu kadar ferrari aynı kamyonda hepsi kırmızı:cool: :cool: :cool:

Ayrıca dip not: kamyondakilerin hepsi F serisi...birde enzo:p
Ve ayrıca kamyonun arkasında daha göremediğimiz bi kaç model kırmızı ferrari daha var:eek: oyyy....nerdeyse 1 deste milyon dolar yatıyo o karede...

bisikleti ferrari le degişip ne yapacan. degişecen bisiklette ferariyi sonra kaskosunu yaptıramıyacan sahin doganın biri gelip çarpacak ondan sonra gel işin içinden çık bakalım. yada çok yakıyor diye lpg taktırırsın o zmaanda faprika gelir alır elinden.
en iyiysi bisiklet algısı yok vergisi yok benzini yok.

Bisikletim neymiş bisiklet fabrikası kurarım ben bunlarla.

valla çağtay arkadaşımızın dediği çok doğru değişmem bisikletimi bir ferrariye değişmem HEM O ARABAYLA DAĞIN ZİRVESİNE ÇIKABİLECENMİ?

ben bu kamyonu alır,satar bisiklet mağazası açardım:)
"t-genc bicycle shop" olurdu adı:)

@t-genc

aynı fikirdeyim bisiklet mağazası açardım ama bir tanesini bırakırdım gezmek için :)

bende bırakırdım.bisikletim olmadan niye bicycle shop acayım ki?:)

Vay beaa, hepsinle tek tek ilgilenip,0-300 km hız denemesi yapardım hangisi daha çabuk ulaşıyorsa onu almak isterdim,hıza biraz tutkuluyumdur da.:);)

Paylaşım için tşk'ler

Bisikletimi Ferrari'yle değişmem lafı cidden kraldan çok kralcı olmaktır. Ferrari verseler bana bisikletimi direk çöpe atardım. Sonra da Ferrari'yi satıp baba gibi bir bisiklet dükkanı açardım. Türkiye'ye getirilmeyen ünlü markaları ithal eder kendimde 20 tane bisiklet sahibi olurdum. Misss.

way be ne tır ama:eek:
galiba orada başka bir tır daha olmalı çünkü sağda solda başka ferrarılerde var:D

Geri