Scudo Sports

Fenerbahçe-Chelsea

Scudo
fenerbahçeme başılar diliyorum,
ellerinden geleni yaptılar yapacaklarda
bizi sokaklara döküktüler ya
alsa da olur almasa da hepsine başılar diliyorum

Allah yardımcıları olsun. Bence yine ellerinden gelenin en iyilerini yapmaya çalışacaklarına eminim.

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

Fenerbahçe nin bu sene hedefi çeyrek finaldi ve başardı.Devamı ekstraya giriyor.
Ayaklarından geleni yapacaklarına inanıyorum. :D

fenerbahçemize yürekten desteklerinizi esirgemeyin arkadaşlar...:):)

• Beğen
Tepkiler: enis57
Eğer fenerbahçe Chelsea de gecerse ya liverpool yada arsenal ile oynuyacak

ya arkdaşlar ben bir cimbomluyum ama fenerin çıkmasını istiyorum(türkiye için)
ancak fenerbahçeli tarftarlardanda bu kadar emin olmamalarını rica ediyorum. objektif bakalım bugun okulda başladır bune bunu büyük ihtimalle çıkarız demeye yakışmıyan şey bence. ve unutmayalım galatasarylı arkadaşlar onlar(bazıları) karşı takım için pankart açarken(1999-2000) biz onları destekledik. ancak geçensene bizde böle bir aptallık yaptık. lütfen böle bir şey yapmayalım takım içinde birbirimize zarar vermiyelim. ve öle yapanların seviyesine düşmemek için türkiye için en azından fenerbahçeye karşı objektif bakın düşmancı olmıyın. ben o seviyesi düşük taraftarla gıcığım.>(gs-fb-bjk farketmez) ve belki şampiyonlar ligi maşına türkiye şapkası ve galatasaray forması ile gidebilirim. ve bunuda belirteyim ben çok koyu bir galatasaraylıyım ancak düşmanlığım fenere ligde olur avrupada deil. ama taraftarlarına(seviyesizlerine) her zaman ve her yerde düşmanım.

• Beğen
Tepkiler: enis57
Umarım sonuç umduğum gibi olmaz.Bir GS taraftarı olarak acı bir mazimiz var zaten...

Bende bi Galatasaraylı olarak Fenerbahçe ye başarılar dilerim.Ayrıca cakhiy inde sözlerinede katılıyorum,lütfen büyük konuşmayalım.

• Beğen
Tepkiler: mecaoz
daha ii olabilirdi aslında 04 gibi ama napalım misafir umduğunu diiil bulduğunu yermiş taraftarların bi kısmıda bu takımı istiordu ztn inş liverpool la da oynayabilecek kadar yükselir (not yükselir derken 1. liğe yaklaşır anlamında liverpool dememin sebebide içime doğdu :D)

bnde bir fenerbahceli olarak cagrıya katılıyorum cok dogru soylemissin :) sen soylemeseydin ben soylıcektim :D .

neyse
koyu bir fenerbahceli olarak tum fenerbahce camiasına basarılar diliyorum.ins. turu geceriz ...:winkenlux :winkenlux

Fenerbahçe bizi en iyi şekilde temsil eder.
Hayırlı olsun.
Yolumuz açık olsun.

Bişey var Galatasaraylıların Fenerbahçelilere lütfen büyük konuşmayalım felan gibi şeyler söylemesi bence biraz saçma geldi. Yani sonuçta bunu her takımın taraftarı yapar. Bence sadece fener adına böyle konuşupta burda gerilim yaratmanın bi alemi yok bence. İyi olan kazansın deyin susun. Yani yorum yapmak veya eleştiri yapmakla ortamı germenin alemi yok sanırım. Bende Fenerliyim ama fanatik değilim. Altı üstü sonuçlarla ilgilenirim. Ne bilim takımların oynayışları attığı goller ve atakları nasıl yaptıkları beni bunlar ilgilendirir mesela. ayrıca maçlardaki centilmenlikler çok çok daha önemlidir bence. Eski acı mazilerinizi gündeme getirip eskileri debreştirerek bence kimsenin ağzının tadı kaçmasın. Herşeyin hayırlısı olsun iyi olan kazansın. Benim tek dileğim bu.

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

fenerbahcem elinden geleni yaptı bundan sonra elensekde kötü olmz sonuçta buralara gelmekte başarı

Bence galatasaraylılar hiç konuşmasın zaten. "X takımını utuyorum ama Fenerbahçe'yi CL'de destekliyorum" olayına da katılmıyorum. Belki "vay be adamlar çeyrek finale" çıktı denebilir, ama başka bir türk takımı buraya gelseydi değil sevinmek, kılımı bile kıpırdatmazdım. Çünkü ben sadece Fenerbahçe'yi destekliyorum. Diğer takımları sadece izlerim. Her koyun kendi bacağından asılır.

o sizin inanışınız iştesiz o seviyesi düşük insanlarsınız bir maçta yenilince küfr etmeyi bilip alkışlamıyanlardansız. işte sizin gibilir üzülsün diye canı gönülden feneri destekliyemiyorum. teşekkürler. ozman ndn gs uefa şampiyonu oludğunda fenerli-bjk- farketmez herkes bu coşkuyu paylaştı. benim her zamnki düşüncem benim sinir oluşum fenere bağlı değil bazı taraftarlarına(sizin gibi) chelsea ... ... ... diye selerii duymak istemiyorsanız bence birazcık bizide dinleyin.

• Beğen
Tepkiler: Nevzat KÖSEOĞLU
Bende bir Galatasaraylı olarak yürekten destekliyorum fenerin avrupadaki futbolunu beğeniyor ve sevilla yı geçen bi fenerin en kötü ihtimalle finale çıkmasını diliyorum
Fenere iyi sanşlar diliyorum

Geri