Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Federasyona KarŞi KulÜb Ve Bİrlİkler

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

YUNUS TERKİN

Forum Demirbaşı
Tepki
143
Evt ArkadaŞlar BaŞliĞi Okuyunca Hemen Tamamen KarŞi OlduĞumuzu Zannetmeyİn Tabİkİde GÜzel Şeylerİ Var Bu Federasyonun Ama GerÇektende GÜzel Olmayan Şeylerİde OlduĞunu Hepİmİz Blİyoruz Bu Konuda GerÇektenden De Resmİ Yollardan KarŞilarina Çikip Şunlari Şunlari Yapin Dİye Resmİ Bİr AĞiz Olmak İÇİn Toplanmak İstİyorum

ÇÜnkÜ Şuradan İkİ Sporcu Oradan Bİ Sporcu Buradan Bİr Sporcu Çikip Federasyonun Şunlari YanliŞ Dese Bİle Kİmse Kaaale Almiyor Ama ÜÇ BeŞ KulÜb Toplanipta Resmİ Bİ Şekİlde Bunu Dİle Getİrdİmİ Olaylar DeĞİŞİr SonuÇta Federasyonlar KulÜblerden OluŞuyor Ve Oy ÇoĞunluĞuda Kulublerden Oluyor...

Benİmle Özel Dede YaziŞabİlİrsİnİz Bu Konuda GerÇektende Bİr Gurup Ve Topluluk Kurmak İstİyorum...

Kİmler Yanimizda Kİmler KarŞimizda Bİr GÖrelİm Ona GÖre Hareket Edelİm...

Scudo
Evt ArkadaŞlar Şİmdİden Gazİantepde Kurulan Bİsİklet KulÜb Sayisi 20 Adetdİr Ve YaklaŞik 100Ü GeÇen Sporcu Sayisi Mevcuttur...

ne varmış yazışımda anlayamadım??? sadece pcmin klavyesinden dolayı noktalı harfler farklı çıkmış anlamadığın bir nokta varsa özel olarak anlatabilirim :)

hayır kardeşim senin yazıdığın ilk yazıda okumak biraz zor oluyo ondan biraz daha dikkatli yazarsan iyi olur :)

yunus buradan pek bırsey bulabılecegını zannetmıyorum. ama calısman guzel.

Düşünceniz ve yapmak istedikleriniz gerçekten güzel ve ciddi bir konu...Fakat üslübun ve yazışmaların insanlar üzerinde, hakkında yapacakları kanaatlerini etkileyecektir ve bu konudaki desteklerinden mahrum kalmana sebep olabilecektir...
Sonuç olarak madem toplu halde bir iş yapmak istiyorsunuz bu konuda sizden önce sizin gibi düşünenlerin ve bunu gerçekleştiremeyenlerin desteğini almanız, yaşça(ve tecrübece)büyük olanlardan fikir almanız,tüm bisiklet camiası adına güzel bir ses olacaktır...

Umarım amacınıza ulaşırsınız...

• Beğen
Tepkiler: Yamaç Eşmeliler
Federasyonun neyinden şikayetçisiniz açıklayın. Hem resmi bir yazıyı bu şekilde de yazarsanız kimse sizi kaale almaz !

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Federasyona karşı bir hareket yerine federasyona örnek olacak bir model üzerinde çalışmak daha uygun olacaktır . 20 klüp ve 100 sporcu az değil . Gaziantep Bölgesel Bisiklet Ligi kurup , burada başarılı arkadaşlardan bir Gaziantep karması oluşturabilirsiniz . Bunlar şehrinizi temsil eder. Böylece bu 100 sporcuda önce bölgesel seviyede bir yere gelmeye çalışır.

Benim her zaman savunduğum fikirde "Bölgesel Liglerdir" . Böylece maliyet azaltılır . Hem de ilgi artar.

cem arkadaşımızın dediği gibi yapılabilir.
hatta federasyon bile kurulabilir bir gurup bir bölge olmasakta olur...
ama benim amacım kurulu federasyonda düzeltmeler yapmak neden kurulu toplu bir federasyonu bölelimki? dağ bisikleti federasyonu gibi?
madem bu federasyonları kulübler oluşturuyor bizde kulübleşelim ve olağan kurullarda genel kurullarda bunları dile getirelim tabi bunlar zaman alacak konular uzun yıllar gerektirecek ama emin olun uzun yıllardan sonra bir şeylerin değil herşeylerin değiştiğini göreceğiz kısa zamanda bir iki şeyi değiştirmektense herşeye çare alabiliriz uzun yılın ardından...

benim amacım bu doğrultuda olacaktır...
yanımda olan beni destekleyen benim arkamda duran kulübler ve bölgeleri bilmek için bu konuyu açtım ve bu sırf burada söylenip kalmasın diye resmi bir kuruluşlar kurmuş bulunmaktayım ve kulüb kurmak işide o kadar zor bir şey değildir...

@YUNUS TERKİN

Klüp kurmak işi zor değil de içini doldurmak lazım . Dolduramadığımız zaman diğerlerinden bir farkımız kalmıyor zaten. Antrenör işini nasıl hallediyorsunuz? O kadar da çok antrenör yok .

Bİr AntrenÖrle İstedİĞİnİz Kadar Klub Kurabİlİrsİnİz. Ama YariŞlarda Sadece İdarecİ Yazarsiniz Kafİle Lİstesİnde İdarecİ İsmİ GÖrÜnÜr AntrenÖr İsmİ GÖrÜnmez...

Türkiye'nin her neresinde olursa olsun ikamet eden bisiklet sporcusu aranıyor....
GAZİANTEP İLİ SPOR KULÜBLERİ BİRLİĞİ

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri