Scudo Sports

favori müzikleriniz

selam arkadaşlar...bu konuyu ana başlıklar içinde cevablarsak ilk önce
ROCK&RAP&YABANCI&CLASSIC MUSIC
diyebiliriz yada..>>>
rihanna;tatu;sagopa;çilekeş;linkin park;barış manço;kıraç;feridun d.;yusuf hayaloğlu..
diyebiliriz..aslında siz bana hangi şarkıyı dinlemek istersiniz onu yazın : ) ben size aklınızın alamıyacağı genişlikteki repertuarımdan bulup getireyim

Scudo
@ahmetdogan

abi ya ben bi şarkı dinledim bi yerde bulamadım (link)
buraya upload ettim bi kaç parça halinde.cep telefonundan kaydettim
sen bulursun eminim repertuarına güveniyorum

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
@Özgür!

özgürcüm merhabalar tam olarak benden ne istediğini anlayamadım:rolleyes:: )yani şarkının ismini mi? istiyorsun yada sana bulup atmamı mı? ama merak etme..şimdiden arama motoru senin için devreye girdi bile sadece birazcık zaman alabilir..;) çünkü verdiğin adres benim için yeterli olmayada bilir..:cool: ama sonuçlandırmaya çalışıcamsenniçin

@ahmetdogan

teşekkür ederim ilgin için
bu şarkıyı bi yerde dinlemiştim adını çok merak ediyorum sadece:rolleyes: :)

@torres_9

şarkının orjinali
the pixies - where's my mind
ayrıca bu şarkı Fight Club'ın da şarkısıdır..
ama Placebo da orjinalini aratmıycak kadar güzel cover'lamış yani..

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
türkçe rap : sagopa kajmer,kolera,mozole mirach,ako,pit10,trakma müdafaa-i rap,sirhot vs vs vs vs vs :D:D:D:D

favori grubum pearl jam...
ama grunge a bayıldım için filan diyil, ilk dinledim rock grubu oldukları ve black, alive, elderly woman(...), jeremy, ocean, why go, last kiss gibi defalarca dinledim, sözlerinden gitar sololarına kadar hastası oldugm şarkıların yaratıcıları oldukları için...

• Beğen
Tepkiler: Emre Ede
Static-x / cannibal, the only, cold, so, black and white - Linkin Park / gıvın up, carousel, in the and, from the inside - drowning pool / step up - 36 crazyfists / bloodwork - rammstein / sonne, ohne dich, rosenrot, keine lust, america - limp bizkit / rollin, faith, my way, my generation, boiler, break stuff, take a look around - korn / right now, did my time, twist v.s.v.s.v.s

and PeNtAgRaM - HePsİ BiR HePsi HaKtAn

Bu aralar ''Mich Gerber - You Remain''... 50 defa arka arkaya çaldı bugün.

selda bağcan,mahsuni şerif kısaca türk halk müziği,adlarını bilmesemde kulağa hoş gelen elektro gitar tıngırtısı,rock müzik :) ayrıca mozart,pachelbel...

Gorillaz yada linkin park öneririm:
Clint Eastwood
One Step Closer...Bunları bisiklete binerken dinle

Bunlarda favorilerim:
Love Stoned I Think She Knows(justen t.)
Call Me When You're Sober
Girlfriend-(avril)
She Wants It-(50 Cent ft. Justin Timberlake) :)

Ballad dersem anlaşılır mı acaba? Anlaşılmaz ise kısacık bir açıklama ile;
(ekşi sözlük)
karma$ik olmayan basit ve genelde birisinin ya$adigi olayi anlatan yava$ ritm'li, huzunlu ve melodik $arkilara verilen genel isim

bir iki örnek vermek gerekirse;
scorpions - still loving you
queen - too much love will kill you
skid row - i remember you
olabilir ...

Geri