Scudo Sports

Fatura bilgisine neden ulaşamıyorum.

bisiklet marka model olarak tamı kaydetmiyorlar acaba.
sadece isim ise ben adamı arayayım kendi arasın deltayı

Scudo
@c. kırmızı

Marka model olarak yazıyor(du en azından benim elime geçen faturada). Fakat aynı marka modelden başka satıldıysa karışıklığa neden olur muhtemelen.
Bu yüzden direk fatura sahibinin ismini verirseniz ilgilenirler diye tahmin ediyorum.

@c. kırmızı
Isim verdiginizi soylediginiz icin bu tatz yorumlsr ve ihtimaller uzerinde durmustum.

Bence tam ismi ogrenip siz sorun :)

fatura olmadan garantiye alırlar mı sizce? Hayır almazlar tabi. Çalıntı bisikletler giderse ne olacak?

@Abdullah Cimis
Firmayi ilgilendirmez bisikletin calinti okup olmadigi..

Müşteri gizliliği açısından asla başka birinin fatura bilgisi veya faturası verilmez.
2.El bir ürün aldığınız zaman eski faturanın üzerine satan kişi ben şu tarihte bu ürünü bu kişiye sattım diyerek yazıp faturayı vermelidir.
Ürün çalıntı veya kayıp olabilir
Garanti sürecinin bir prosüdürü vardır. Gizlilik açısından siz değil biz sizden bu bilgileri isteyebiliriz.
Elini kolunu sallayan ben bu bilgiyi istiyorum seri numarasını vereyim kim almış yok faturası kayıpmış gibi bilgiler konusunda firmanın katı kuralları vardır. Unutmayın ki sizin de bilgilerinizi başka birileri isteyebilir aynı duruma siz de düşebilirsiniz.
Garantilik bir durum var ise ancak alan kişi bize başvurabilir.
Ayrıca bisikletlerin seri numarası ancak hukuki durumlarda bildirilir.

tmm bilgiler gizli tutulabilir tabi bu normal bişey ama isim hiç kaydı yok deniyor. hani isim kaydı var ama size veremeyiz desen anlarım.

Kişi kendi adına almamış veya firma adına almış olabilir. Kayıt yok denilmesinin sebebi odur. Ayrıca alan kişi de başka birinden almış olabilir

@ulas

Ulaş'a ben de ekleme yapayım;
- 2. el ve ticari kullanıcılar tarafından kullanılan bisikletler garanti kapsamına girmez.
- Ömür boyu garanti ama neyin ömrü boyunca; her ürünün yasayla belirlenmiş bir ömrü vardır. Bisiklet kadrolarında firma olarak bu garantiyi veriyorsanız 10 yıldan sonra kanunen bir yükümlülüğünüz yoktur.
- Bir de bisiklet sektöründe en çok kafa karıştıran konular; bazı ülkelerde uygulanan ve internetten okunup heryerde uygulanıyormuş, hatta yasal olarak uygulanmalıymış gibi talep edilen durumlardır. Her ülkenin kendine göre yasal uygulamaları vardır ve her ülkenin de distribitöre göre özel durumları olabilir.
- Müşteri memnuniyeti her tür mantıklı talebi bu sınırlamaları paylaşarak; bu kısıtlamalar dahilinde çözmektir.

Geri