Scudo Sports

Farkımız Ne Kadar?

K. Benli

Daimi Üye
Tepki
229
Bisiklet
Trek
Onlarda :
http://imgim.com/unmetrimig.jpg
Bizde kaç cm.?

Scudo
Bizde herhalde - (eksi) 30 cm falan. Adamın biri bir seferinde yandan üzerime dalınca ben de gidonla benzin depo kapağına dalmıştım. Ön teker biraz yatay şekilde yol aldı. Nasıl bir geçiş şekliyse artık...

silme geçmek biyük marifet, usta şöförlük belirtisi, övünç kaynağı, ödül bile veriliyor...

http://www.mihav.com/forum/attachments/guncel/5420d1329401203-seninki-kac-cm-kac-santimjpg

Greenpeace'in bi kampanyasını anımsattı bu başlık bana, saygılarımla. :)

Gerek araç sürücülerinin bencilliği olsun ,gerek yılların bana vermiş olduğu profluktan dolayı araç sürücüleriyle arayı açmayı istemem bu yüzden SİLME GEÇERİM. :D

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
Farkın olmadığını geçtiğimiz pazar günü trafik canavarı'nın bana çarpması ile daha iyi anladım! Biz önce birbirimize olan saygımızı (trafikte, sokakta, iş yerinde, evde, okulda, her yerde) olması gereken seviyeye getirelim, ondan sonra farkların muhasebesini yapabiliriz...

klişe olacak belki ama, bayan otomobil sürücüleri daha gamsız oluyorlar bize. yani o anaç vicdanları yok. umursamaz şekilde kapı açmaları gözümüzün içine bakarak. ardından saçma saç savurması. sağından bisikletlinin geçtiğini görmesine rağmen sol tarafındaki duran otobüsten korkup sağa direksiyon kırmalar.

"- hahaahaha kaç yaşına gelmiş bisiklete biniyo fakir " düşüncesimi var acaba :)

@Erdal YILMAZ

Öncelikle geçmiş olsun.

Evet, gereken öncelikli olarak saygı.

Daha dün akşam eve gitmeye çalışırken, koca minibüs solumdan geçti, hemen önüme kırıp sağ şeride çekti ve dörtlüleri yaktı. Sağından geçme şansım olmadığı için solundan geçmeye yeltendim ve bu sefer de tam yanından geçerken yola çıkmaya çalıştı. Sola kaçıp, zile bastım, hızlanarak geçtim, arkadan (hani şu trafikte malum "ben senin ananı ..." dermiş gibi) kornaya bastı. Döndüm arkamı, yazıklar olsun sana der gibi "utanmıyor musun bir de kornaya basıyorsun" dedim. Gaza geldi, haspam. Hızlandı yanıma geldi, bastım frene, "utan biraz, hem bakmadan çıkıyorsun hem de arkadan kornaya basıyorsun" dedim, "SAĞDAN GİTSENE KARDEŞİM SEN DE" dedi. Bu kadar olur, daha ne denebilir bilemiyorum.

Geri