68 liler ne derdi,bizim üst kuşak,eller aya biz yaya,kendimize acımaktan başka bir şey yaptığımız yok,batı şöyle batı böyle tamamda ,adama sormazlarmı siz ne yaptınız yıllarca, sakin yanlış anlaşılmasın bu ülkeyi aşalamak değil niyetim,
aksine kendi öz eleştirisini yapan uluslar kendilerini yeniler,
adamlar iki roketi sağlam bir şekilde indirdiler ,hemde tam istedikleri yere,bu denemenin başarısız olduğu söylenemez ,sadece araç mars yörüngesinden saptı,esas ilginç olan iki roketin,gerisin geri dönüp yere sorunsuz inmesi ,ilerde üç rokette sorunsuz indirilecek ,neden ?
Çünki adamlar durmaz çalışır kafa patlatır,asla yılmaz,başarı ,başaracağım diyenin,pes edip dönmek yok,zati batının bu inatçı tavrı her zaman onları ileriye taşımıştır
Unutmayın eskiyi,ss subayı olan von braun 'ı
Kimdi von braun ,satürn 5 roketinin babası,ayrıca 2 dünya savaşının sonlarında v1,ve v2 füzelerini yapan ,londrayı yıkan adam,churchill onu abd 'den istedi vermedi abd,çünki abd için çalışacaktı,bilim adamını kurşuna dizmedi,ingiltere sustu,gıkını çıkaramadı,satürn 5 roketinden gelinen nokta bence muhteşem,elektrik ile çalışan araçlar ilerde revaçta olacak gibi,bu olayda gösteriyorki dünya fosil yakıtlardan vaz gececek ,sanki bir işaret var gibi,petrol bitecek birgün,başka bir olayda yapay zeka ilerde kendinden söz ettirecek,dünya çok değişecek,suudi arabistan robot dişiye vatandaşlık verdi,çok ilginç,
marsta koloni kurulacak diye düşünüyorum,ve oradaki madenlerin işleneceğini bir dönemde başlayabilir
300 yıl sonra kimse bilemez ne olacağını,
son olarak kaderci toplumların geliştiği görülmüşmü,kaderimiz buymuş deyip,herşeyden elini ayağını çekmek ne kadar doğru,
Buna rağmen ülkemizde genede çalışmalar var,örnek bordan roket yakıtı yapıyoruz,ülkemize yakışan güzel bir örnek,gene bordan çok sağlam çelik yapıyoruz,bunlar artılarımız,abd 'in silikon vadisinde müthiş gelişmeleride görüyorum,
Yüksek teknoloji bizleri kimbilir nelere götürecek,insanoğlunun en büyük çelişkiside biliyorsunuz gittiği yerleri kirletmesi,dünyanın çevresinde dönen başı boş uydular sonunda yanarak dünyaya düşüyor,marsta koloni kurarken ister istemez oralarida kirletiriz herhalde,tabi insanoğlu yarattığı uygarlığın çelişkileri ile yaşamaya devam edecek,
Ilgilenenler olabilir,.