bikergrrl
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 763
Film severler, hele bagimsiz sinemadan hoslananlar, bir 10 gun nefes alabilecegiz
gosterimlerin anadolu yakasinda da olmasi, hele hele Caddebostan Kultur Merkezindeki AFM'de yapilmasi da ayri bir tad katti olaya
Bir eksiklikle beraber: bayagi iyi bir merkez yapmislar, alt kattaki restaurant da guzel bir mekan vakit oldurmek icin, ama.... hemen herseyi dusunen Kadikoy Belediyesi o koskoca binaya bir bisiklet park alani yapmamis, ki onundeki cep gibi bolumde bunun icin ideal bir yer bile mevcut
dusuncesizler diyor hemen bugunun 2 filmine geciyorum
19:30 Mutluluk gibi birsey'e hemen arkasindan 22:00'de de Serenity'e girdim.. Her ikisini de tavsiye ederim..
Mutluluk gibi birsey (Stesti) uzun zamandir pesinde oldugum, odule doymayan bir film.. Ask bu kadar guzel anlatilamaz, mutluluk da oyle, gercek hayatin gumus perdede ki ender hancer saplayip (fazla!) cevirmeyenlerinden
(link) filmin orijinal stesi, ama Cek bilmiyorsaniz direk festival sitesinden de izleyebilirsiniz
(link)
Serenity ise bir Joss Whedon saheseri (Angel ve Buffy reliklerinden hatirlarsiniz) gercekten de StarWars ile Matrix filmde kafa kafaya geliyorlar.. Aksiyon, bilim kurgu sevenlere tavsiyemdir
muzikler, gorsel efektler, cok basarili.. abartmadan.. tadinda 
Onumuzdeki 10 gun boyunca sinema koridorlarinda bir filmden digerine kosarken gorusmek uzere
19:30 Mutluluk gibi birsey'e hemen arkasindan 22:00'de de Serenity'e girdim.. Her ikisini de tavsiye ederim..
Mutluluk gibi birsey (Stesti) uzun zamandir pesinde oldugum, odule doymayan bir film.. Ask bu kadar guzel anlatilamaz, mutluluk da oyle, gercek hayatin gumus perdede ki ender hancer saplayip (fazla!) cevirmeyenlerinden
Serenity ise bir Joss Whedon saheseri (Angel ve Buffy reliklerinden hatirlarsiniz) gercekten de StarWars ile Matrix filmde kafa kafaya geliyorlar.. Aksiyon, bilim kurgu sevenlere tavsiyemdir
Onumuzdeki 10 gun boyunca sinema koridorlarinda bir filmden digerine kosarken gorusmek uzere